Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht verandert voortdurend. Zowel voor werkgevers als werknemers zijn deze veranderingen binnen de wet- en regelgeving op dit rechtsgebied niet altijd bij te houden. Wanneer u tegen een arbeidsrechtelijke kwestie aanloopt, is het dan ook goed om tijdig om kundig advies te vragen. De advocaten van Eldermans|Geerts hebben jarenlange ervaring met het oplossen van of het adviseren bij arbeidsrechtelijke kwesties. Ons team beantwoordt dan ook graag al uw vragen met betrekking tot de verschillende deelgebieden van het arbeidsrecht. Recent bespraken wij de actualiteiten in het arbeidsrecht op één van onze zorgseminars. Deze actualiteiten leest u terug in deze powerpoint.

Werkgevers en werknemers

Ondanks dat zowel werkgevers als werknemers regelmatig in aanraking komen met het arbeidsrecht, is hun problematiek bijna altijd verschillend. Kijkt u daarom voor meer informatie over juridische arbeidsrechtelijke vraagstukken bij arbeidsrecht voor werkgevers of arbeidsrecht voor werknemers.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u telefonisch of per email contact opnemen met onze advocaten, of u kunt gebruik maken van ons contactformulier.