Arbeidsrecht voor werknemers

Eldermans|Geerts is door jarenlange ervaring en expertise specialist waar het gaat om arbeidsrecht. De ervaring leert dat wanneer u een conflict heeft met uw werkgever dit een grote impact heeft. Uw werk is immers een belangrijk onderdeel van uw leven. Onze advocaten zoeken met u naar een pragmatische en duurzame oplossing. Een conflict met uw werkgever hoeft niet altijd te leiden tot een gerechtelijke procedure. Wij zullen u bijstaan in onderhandelingen met uw werkgever over een eventuele regeling. En wanneer het echt niet anders kan zullen wij u uiteraard bijstaan in een gerechtelijke procedure.

Heeft u een conflict met uw werkgever, dreigt ontslag op persoonlijke gronden of wegens bedrijfseconomische omstandigheden of wilt u weten of u de arbeidsovereenkomst van uw nieuwe werkgever wel moet tekenen, dan kunnen wij u hierin adviseren en bijstaan. Daarnaast kunnen wij u adviseren omtrent uw eventuele recht op een WW-uitkering. Voorts kunnen wij u adviseren omtrent een voorgelegd of in uw arbeidsovereenkomst opgenomen concurrentiebeding of relatiebeding en eventuele andere secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook beschikken wij over kennis en ervaring met betrekking tot arbeidsongeschiktheid, CAO-vraagstukken, medezeggenschapsperikelen en kwesties in geval van overgang van onderneming.

Contact

De advocaten van Eldermans|Geerts zijn specialisten en lid van landelijke specialisatieverenigingen. Wij hebben de kwaliteit, kennis en ervaring die u nodig heeft om u te helpen uw arbeidsrechtelijke kwestie op te lossen. Meer weten? Neem dan per e-mail of telefonisch contact op. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

Toevoeging

Eldermans|Geerts werkt in arbeidszaken niet op basis van een toevoeging. Of u voor een toevoeging in aanmerking komt kunt u nagaan op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.