Ontzorgen

Wij begrijpen goed dat een zorgaanbieder ontzorgd wil worden als zich een juridische kwestie voordoet. Om de klant optimaal te bedienen heeft Eldermans|Geerts besloten haar klanten een full service dienstverlening te bieden om zo een one-stop-shop te creëren, met dien verstande dat Eldermans|Geerts Advocaten zich niet bezig houdt met strafrecht en fiscaal recht.

Naast hoge kwaliteit vindt Eldermans|Geerts service voor de klant van het grootste belang. Wij vinden het belangrijk dat ons kantoor alle aspecten van een probleem voor een klant kan oplossen. Daarnaast begrijpen wij goed dat het inschakelen van een advocaat voor veel klanten een stap is die zij niet snel en zeker niet vaak nemen. Als deze stap toch gezet moet worden is het prettig dat een klant ook voor verschillende problemen te rade kan bij hetzelfde kantoor dat zich al bezig houdt met de behartiging van zijn andere juridische belangen. Een belangrijk voordeel daarbij is dat de klant en de onderneming al bekend zijn en dat scheelt kostbare tijd en geld.

Indien u andere – niet direct aan de zorgsector zelf gerelateerde – problemen heeft, dan kunnen wij deze zaken ook voor u oppakken. Een voor zaken die buiten ons specialisme vallen kunnen wij u verwijzen naar een ter zake kundige collega.