Eldermans | Geerts Advocaten

Juridisch specialist voor de zorg

Bedankt!

Hartelijk dank voor het aanvragen van de opleiding functionaris gegevensbescherming bij Eldermans – Geerts. Wij zullen zo snel mogelijk met u contact opnemen.

Team Eldermans – Geerts


 

Materiële controle spreekuur

Bel ons op 030-2332218.

Elke vrijdag materiële controle spreekuur

Steeds vaker worden wij gebeld door zorgaanbieders die te maken krijgen met een controle door de zorgverzekeraar. Dat de zorgverzekeraar controleert of de zorg feitelijk door u is geleverd, dat is logisch. De meeste discussie ontstaat bij de doelmatigheidstoets: de vraag of de zorg wel nodig was.

Heeft u vragen over materiële controles? Bel ons dan kosteloos op vrijdag tussen 14:00 en 15:00 uur op het materiële controle spreekuur via ons telefoonnummer 030-2332218.

> Meer informatie


 

Governance check

Voldoet uw organisatie? Doe de check.

Voldoet uw organisatie aan de Governancecode Zorg?

De Governancecode Zorg. Er wordt veel van gevonden. De één vindt het een waardevol document, de ander vindt het abstracte verplichtingen. Wat u er ook van vindt, het is belangrijk dat u er rekening mee houdt.

Juist in de tijd van contractering blijkt het belang van het voldoen aan deze Code. Vaak is dat namelijk een eis voor het krijgen van een contract met een zorgverzekeraar, een zorgkantoor of een aanbestedende dienst. En zij zijn kritisch. U moet echt het bewijs leveren dat u voldoet aan de Governancecode Zorg.

> Doe onze Governance Check


 

Whitepaper waardegedreven zorg aanvragen

Vraag de whitepaper aan.

Whitepaper: Waardegedreven zorg en uitkomstgebonden bekostiging

De ontwikkeling richting uitkomstgebonden bekostiging kent rafelranden. Hoe kunnen we benchmarks en prestatiebekostiging in goede banen leiden?

> Vraag onze whitepaper aan

  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief