Bedankt!

Hartelijk dank voor uw aanmelding. Wij sturen u via de e-mail nog een bevestiging.

Team Eldermans|Geerts


Juridisch kenniscentrum

Heeft u het kenniscentrum op onze website al is bekeken?

Hier vindt u artikelen, zorgseminars, whitepapers, webinars, podcasts, protocollen en veel meer…die u kunt bekijken, beluisteren, aanvragen en kosteloos downloaden.

> Bekijk kenniscentrum


Materiële controle spreekuur

Elke vrijdag materiële controle spreekuur

Steeds vaker worden wij gebeld door zorgaanbieders die te maken krijgen met een controle door de zorgverzekeraar. Dat de zorgverzekeraar controleert of de zorg feitelijk door u is geleverd, dat is logisch. De meeste discussie ontstaat bij de doelmatigheidstoets: de vraag of de zorg wel nodig was.

Heeft u vragen over materiële controles? Bel ons dan kosteloos op vrijdag tussen 14:00 en 15:00 uur op het materiële controle spreekuur via ons telefoonnummer 030-2332218.

> Meer informatie


300-x-250-whitepaper-aanvragen

Juridische whitepapers voor de zorg

Eldermans|Geerts biedt regelmatig whitepapers aan over actuele juridische onderwerpen ter ondersteuning van zorgprofessionals, zorginstellingen en brancheverenigingen.

De whitepapers zijn gratis te downloaden indien u uw naam en e-mailadres opgeeft.

> Bekijk hier alle whitepapers

 


opleiding-recht-in-de-zorgOpleiding: Recht in de zorg in vijf dagen

In 5 dagen een volledig inzicht in de regelgeving binnen de zorg. Ontwikkeld voor legal/general counsels, beleidsmedewerkers van zorgorganisaties, brancheverenigingen, ook voor niet-juristen.

Deze opleiding wordt gegeven bij DeZorgacademy.

> Meer informatie

 

  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief