DeZorgacademy behaalt het NRTO-keurmerk!

17 januari 2023

DeZorgacademy, het opleidingsinstituut van Eldermans|Geerts Advocaten, heeft op maandag 16 januari 2023 het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat de opleidingen en online e-learnings van DeZorgacademy voldoen aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Hiermee kan DeZorgacademy aantonen dat zij voldoet aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder

Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

Over DeZorgacademy

Bij DeZorgacademy kunt u de opleiding Recht in de zorg in vijf dagen volgen, welke start op 8 februari 2023, en verschillende online e-learnings over het recht in de zorg. DeZorgacademy wil kennis en ervaring in de organisatie van de zorgsector zo breed mogelijk delen. Doel is de kwaliteit van besluitvorming in de zorg te verbeteren, te leren van anderen en de zorg als zodanig op een hoger niveau te tillen.

Meer informatie vindt u hier.

Deel dit verhaal:

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan contact met ons op via:

030-2332218
post@eldermans-geerts.nl

Belangrijk zorgnieuws ontvangen?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief met juridisch nieuws over de zorg.
Aanmelden
  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief