E|G stimuleert juridisch talent met jaarlijkse scriptieprijs gezondheidsrecht

24 juni 2019

Rechtenstudenten die hun masterscriptie, met het accent op gezondheidsrecht, tussen 1 september 2018 en 31 augustus 2019 hebben ingeleverd bij een Nederlandse Universiteit: let op! Eldermans|Geerts Advocaten in de zorg heeft een jaarlijkse scriptieprijs ingesteld!

€ 1000 voor beste masterscriptie

Eldermans|Geerts is een niche advocatenkantoor dat uitsluitend werkzaam is voor instellingen en professionals in de zorg. Het kantoor kent een scriptieprijs toe van € 1000,- voor de beste WO-masterscriptie met het accent op gezondheidsrecht. Eldermans|Geerts Advocaten stimuleert onder andere de ontwikkeling van jong talent met belangstelling voor het rechtsgebied gezondheidsrecht. Door het instellen van een jaarlijkse scriptieprijs wil Eldermans|Geerts een bijdrage leveren aan de kwaliteitsverhoging van de beoefening van het gezondheidsrecht in het algemeen en van masterscripties gezondheidsrecht in het bijzonder.

Voorwaarden

Geïnteresseerden die kans willen maken op de scriptieprijs moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. De masterscriptie dient een WO-afstudeerscriptie te zijn in de Nederlandse taal, met het accent op het gezondheidsrecht en met minimaal een 8 te zijn beoordeeld. Daarnaast moet de deelnemer tussen 1 september 2018 en 31 augustus 2019 een masterdiploma behaald hebben aan een Nederlandse universiteit. De deadline voor het inleveren van de masterscripties is 15 september 2019.

Jury

De masterscripties worden door een jury van twee advocaten verbonden aan Eldermans|Geerts en een wetenschappelijk jurist verbonden aan de rechtenfaculteit van de Radboud Universiteit beoordeeld op het gebied van maatschappelijke relevantie, juridische inhoud en originaliteit.

Uitslag en bekendmaking

Uit de inzendingen wordt onder de verantwoordelijkheid van de jury een voorselectie van genomineerden gemaakt, waaruit vervolgens maximaal drie inzendingen ter beoordeling aan de jury worden voorgelegd. De uitslag wordt op 31 oktober 2019 bekend gemaakt, waarna de gewonnen deelnemer, naast de ontvangst van de scriptieprijs van € 1000,- met zijn/haar masterscriptie in de spotlight wordt gezet op diverse sociale kanalen en zorgplatforms.

Deelnemen?

Geïnteresseerden vinden meer informatie, zoals het regelement en deelname-informatie, op www.eldermans-geerts.nl/scriptieprijs. Via deze website kunnen geïnteresseerden hun masterscriptie insturen.

Deel dit verhaal:

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan contact met ons op via:

030-2332218
post@eldermans-geerts.nl

Belangrijk zorgnieuws ontvangen?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief met juridisch nieuws over de zorg.
Aanmelden
  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief