Kennisseminar: Juridische actualiteiten Jeugdwet en Wmo

6 juli 2022

Op het gebied van Wmo en vooral de Jeugdwet is veel gaande. Bezuinigingen en personeelstekorten leiden tot schrijnende toestanden. Hoe wordt daar in de praktijk mee omgegaan? Wat zin de juridische aspecten? Wat zijn actuele ontwikkelingen en welke ontwikkelingen vallen nog te verwachten. In dit kennisseminar gaan wij daar nader op in.

Datum en aanmelden

Het kenniswebinar is kosteloos en vindt digitaal plaats op 9 mei 2023 om 16:00 uur. Sprekers zijn Elize Breugem en Nina Amini Abyaneh.

Wij organiseren dit kennisseminar gelijktijdig digitaal én in onze seminarruimte achter ons kantoor aan de Driebergseweg 16C, 3708 JB Zeist. In het aanmeldformulier kunt u aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat: digitale aanwezigheid of fysieke aanwezigheid in Zeist. Afhankelijk van de aanmeldingen en de opgegeven voorkeuren kunnen wij besluiten het kennisseminar geheel online te verzorgen.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.

Kennisseminar 9 mei 2023 - Juridische actualiteiten Jeugdwet en Wmo
Bent u werkzaam bij een zorgorganisatie? *
Akkoord *

Als u zich aanmeldt voor het kennisseminar dan meldt u zich ook automatisch aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden over aankomende kennisseminars en interessant nieuws in de zorg.

Deel dit verhaal:

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan contact met ons op via:

030-2332218
post@eldermans-geerts.nl

Belangrijk zorgnieuws ontvangen?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief met juridisch nieuws over de zorg.
Aanmelden
  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief