Webinar: Juridische vragen zorgorganisaties over vaccinaties COVID-19

11 januari 2021

Vorige week informeerden wij u over de FAQ-pagina op onze website veelgestelde juridische vragen en antwoorden wat betreft het vaccineren van zorgverleners en cliënten/patiënten, met antwoorden op vragen als ‘mag een zorgorganisatie vragen of zorgverleners zich zal laten vaccineren en deze gegevens registreren?’ en ‘mag een zorgorganisatie zorgverleners verplichten zich te vaccineren?

Wij hebben bemerkt dat zorgorganisaties veel praktische en juridische vragen over vaccineren hebben. Die vragen zien zowel op het vaccineren van zorgpersoneel, als het vaccineren van cliënten/patiënten. Deze vragen zijn deels arbeidsrechtelijk, deels gezondheidsrechtelijk en deels privacyrechtelijk van aard.

Op verzoek organiseren wij daarom een webinar, op 20 januari 2021, waarin wij ingaan op juridische vragen van zorgorganisaties over de vaccinaties tegen COVID-19.

Het webinar is interactief van aard: naast een korte presentatie worden zorgorganisaties vooral uitgenodigd hun vragen te stellen, die zoveel als mogelijk ter plekke zullen worden beantwoord.

Zorgseminars gemist?

Helaas heeft dit zorgseminar al plaatsgevonden. Bekijk hier het overzicht met alle aankomende zorgseminars.

Deel dit verhaal:

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan contact met ons op via:

030-2332218
post@eldermans-geerts.nl

Belangrijk zorgnieuws ontvangen?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief met juridisch nieuws over de zorg.
Aanmelden
  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief