Winnares scriptieprijs 2019 Eldermans|Geerts bekend

15 november 2019

Op 15 november 2019 is aan mr. Simone Koelewijn voor haar WO-masterscriptie gezondheidsrecht (UvA) de jaarlijkse scriptieprijs gezondheidsrecht uitgereikt door Eldermans|Geerts, een niche advocatenkantoor voor instellingen en professionals in de zorg.

Mr. Simone Koelewijn gaat in haar scriptie in op de invloed van genetische screening en procreatietechnieken op de geneeskundige behandelingsovereenkomst. De juryleden, afkomstig van Eldermans|Geerts en Radboud Universiteit, beoordeelden de ingezonden masterscripties op maatschappelijke relevantie, juridische inhoud en originaliteit.

Over de scriptie van Mr. Simone Koelewijn zegt de jury: “De scriptie gaat over een actueel onderwerp, te weten genetische screening en procreatietechnieken, waarover juridisch nog veel te doen valt. Vooral het feit dat ondanks de lastige materie aanbevelingen zijn gedaan, maakte de scriptie onderscheidend.” Mr. Simone Koelewijn ontvangt het prijzengeld van € 1000,-.

Door het instellen van een jaarlijkse scriptieprijs wil Eldermans|Geerts een bijdrage leveren aan de kwaliteitsverhoging van de beoefening van het gezondheidsrecht in het algemeen en van masterscripties gezondheidsrecht in het bijzonder.

Deel dit verhaal:

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan contact met ons op via:

030-2332218
post@eldermans-geerts.nl

Belangrijk zorgnieuws ontvangen?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief met juridisch nieuws over de zorg.
Aanmelden
  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief