Eldermans | Geerts Advocaten
Juridisch specialist voor de zorg

Focus op zorg, zorgaanbieders en instellingen in de zorg

Eldermans|Geerts is een ambitieus advocatenkantoor met focus op de zorg. Een kantoor met een eigen stijl, zonder air en zonder drempels. Gevestigd aan de rand van Zeist in de provincie Utrecht. De lijnen zijn kort. De contacten zijn persoonlijk. De benadering is no-nonsense. Woorden worden omgezet in daden. En in tevreden klanten. Want daar doen wij het voor.

Wij geloven in de Value Profit Chain: waarde toevoegen aan medewerkers, die daardoor toegevoegde waarde leveren voor onze cliënten. Goede mensen zijn voor iedere organisatie de kritische succesfactoren. Wie goed in zijn vel zit, heeft er zin in en daar profiteren uiteindelijk ook onze cliënten van. Daarbij hoort ook kennis delen. Zo organiseert Eldermans|Geerts maandelijks een gratis toegankelijk seminar over een actueel onderwerp in de zorg. Ook publiceren wij regelmatig onze visie in diverse bladen en online en proberen wij ook op die wijze een bijdrage te leveren aan verandering in het zorglandschap.

Recente artikelen

  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief