Mr. Kitty ten Bras is verbonden aan Eldermans|Geerts als jurist. Kitty is gespecialiseerd in het privacyrecht, bestuursrecht en contractenrecht. Voordat zij ons kantoor versterkte werkte zij bij een consultancy kantoor gespecialiseerd in privacy. Ook bij ons houdt zij zich grotendeels bezig met privacy en gegevensbescherming.

Voor zorgaanbieders is gegevensbescherming een belangrijk onderwerp gelet op alle gevoelige gegevens in bijvoorbeeld het medische dossier. Kitty adviseert over wetgeving die hierop ziet waaronder met name de WGBO en de AVG. In dat kader geeft zij diverse cursussen om zorgaanbieders te helpen met de privacyinrichting en bewustwording. Dit doet zij op praktische wijze en op een wijze die past bij de betreffende organisatie en het formaat van de organisatie. Daarnaast is Kitty ook docent bij De Zorgacademy.

Ze studeerde Staats-en bestuursrecht in Leiden en heeft gedurende haar studie in een zorginstelling gewerkt, waardoor zij als geen ander in staat is de problemen, zorgen en wensen van zorgaanbieders te begrijpen. Daarnaast is Kitty nauw betrokken bij het zorgmakelaarschap, met name voor logopedie en mondzorg.