Wie wij zoeken

Advocaten / juridisch medewerkers

Eldermans|Geerts is continu op zoek naar aanstormende en ervaren advocaten en juridisch medewerkers met juridisch talent en kennis, met gevoel voor maatschappelijke en persoonlijke verhoudingen. Creativiteit en lef horen bij ons vak. Voor inspiratie kijken wij graag naar.

Bron:http://www.youtube.com/watch?v=5giXXW_UdaM

Wij verwachten van onze advocaten een proactieve en dienstverlenende instelling. Je dient over uitstekende communicatieve vaardigheden te beschikken en moet zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. En bevlogen zijn. Daar staat wat tegenover natuurlijk. Een inspirerende werkomgeving om te beginnen. Plus een marktconforme honorering in overeenstemming met competenties en resultaten. En – niet in de laatste plaats – een grote mate van vrijheid.

Stagiaires

Voor advocaat-stagiaires verzorgen wij een gedegen opleiding met een variatie aan zaken en directe verantwoordelijkheden. De dag na de beëdiging al een kort geding? Het zou zomaar kunnen. Verder stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling. Indien wenselijk met behulp van een externe coach.

 

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Om in een vroeg stadium vast te stellen of iemand bij ons past, is de selectie aan de poort streng. Enthousiast geworden? Solliciteer! Stuur een brief met je motivatie, CV en cijferlijst per e-mail aan Karik van Berloo.

Studentstage

Ben je bijna of pas afgestudeerd aan de universiteit en wil je van de advocatuur proeven? Kom dan met ons praten over de mogelijkheden voor een stage van twee maanden. Tijdens de stage draai je volledig mee met de praktijk van onze advocaten. Je geeft input op vragen die wij krijgen van cliënten en schuift aan bij besprekingen die wij met hen voeren. Natuurlijk nemen wij je ook mee naar de rechtbank. Je werkt binnen al onze rechtsgebieden, waarbij je zelf de focus mag bepalen.

Op ons kantoor vind je een divers pluimage aan advocaten. Ieder heeft zijn eigen stijl, maar wij zijn allemaal scherp en vindingrijk, en kunnen om onszelf lachen. Dat ons werk van hoge kwaliteit is, vinden wij vanzelfsprekend. Als je je in deze kernwaarden herkent en meer informatie wilt, neem dan contact op met Karik van Berloo.

Wat kun je verwachten?

Wij zijn voorstander van het nieuwe werken. Flexibele werktijden zijn geen probleem. Onze communicatie- en netwerkfaciliteiten zijn niet werkplek gebonden.

Eldermans|Geerts is een hecht team. We hebben respect voor elkaar, en moedigen elkaar aan om het beste uit jezelf te halen. Naar de geest van Al Pacino in de film Any given Sunday, maar dan zonder kleedkamer en in een ietwat ander tenue.

Bron: http://www.youtube.com/embed/WO4tIrjBDkk

Dagelijks is er een gezonde werklunch, waarin elke dag van de week in een ander thema staat. Daarbij is er aandacht voor onderwerpen als vakkennis en commercie, maar ook lol.

Maandelijks hebben alle advocaten een vergadering die we afsluiten met een goed diner. Drie keer per jaar is er een integrale vergadering met alle medewerkers die ideeën kunnen aandragen.

 

Sabbatical

Na 7 jaar dienstverband bieden we je de mogelijkheid om een sabbatical van 3 maanden in te lassen. De enige voorwaarde van onze kant is dat je die tijd besteedt aan persoonlijke groei. Maar hoe, dat bepaal je zelf. Onze mannelijke medewerkers hebben bovendien de mogelijkheid een doorbetaald vaderschapsverlof van 6 weken op te nemen.

  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief