Studentstage

Ben je pas of bijna universitair afgestudeerd (rechtsgeleerdheid) en ben je benieuwd naar de praktijk van een middelgroot advocatenkantoor in de zorg? Kom dan met ons praten over de mogelijkheden voor een stage van zes weken.

Kantoor

Wij staan zorgaanbieders bij in diverse kwesties. Zo behandelen wij zaken binnen verschillende rechtsgebieden, maar voornamelijk binnen het gezondheidsrecht (zowel civiel- als bestuursrechtelijk), ondernemingsrecht en contractenrecht. Dit houdt onder meer in dat wij zorgaanbieders op de hoogte houden van veranderingen in de zorg, afspraken met zorgverzekeraars beoordelen en korte vragen daarover beantwoorden.

Stage

Tijdens de stage draai je volledig mee in de praktijk van onze advocaten / juristen. Je ondersteunt bij het beantwoorden van vragen, draagt bij aan het schrijven van processtukken, schuift aan bij besprekingen / zittingen. Je werkt binnen diverse rechtsgebieden, waarbij de focus ligt op de zorg. Zo maak je kennis met zowel de procespraktijk als de adviespraktijk. Daarnaast ga je natuurlijk mee met kantooruitjes, Jonge Balie activiteiten en andere momenten van ontspanning.

Een stage duurt zes weken en is in beginsel op fulltime basis. Je ontvangt daarvoor een passende vergoeding.

Sollicitatieprocedure

Heb je belangstelling voor een studentstage en ben je geïnteresseerd in de gezondheidssector? Stuur dan een korte motivatiebrief naar mr. Karik van Berloo, berloo@eldermans-geerts.nl. Wij ontvangen deze brief graag voorzien van een curriculum vitae, cijferlijsten, eventuele stagebeoordelingen en de periode wanneer je stage wil lopen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karik van Berloo (030-2332218).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief