Kennisseminar: Controles in de Jeugdwet en de Wmo

4 oktober 2022

Binnen de Wmo en de Jeugdwet hebben gemeenten bevoegdheden om de legitimiteit van betalingen te controleren. In de praktijk wordt daar steeds vaker gebruik van gemaakt. In dit kennisseminar zetten wij op een rijtje welke bevoegdheden gemeenten hebben, wat relevant is als een controle plaatsvindt en wat de procedurele gang van zaken is als u het met een beslissing niet eens bent.

Voor een ieder die te maken heeft met zorg in het kader van de Jeugdwet of dienstverlening in het kader van het Wmo bevat dit kennisseminar veel nuttige tips.

Datum en aanmelden

Het kennisseminar is kosteloos en vindt online en digitaal via Zoom plaats op 17 januari 2023 vanaf 15.00 uur. Sprekers zijn Daniël Post en Joep Duijzings. Deelname is kosteloos.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.

Kennisseminar 17 januari 2023 - Controles in de Jeugdwet en de Wmo
Bent u werkzaam bij een zorgorganisatie? *
Akkoord *

Als u zich aanmeldt voor het kennisseminar dan meldt u zich ook automatisch aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden over aankomende kennisseminars en interessant nieuws in de zorg.

Deel dit verhaal:

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan contact met ons op via:

030-2332218
post@eldermans-geerts.nl

Belangrijk zorgnieuws ontvangen?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief met juridisch nieuws over de zorg.
Aanmelden
  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief