Kennisseminar: Wtza – ervaringen en stand van zaken

7 juli 2022

De Wtza (Wet toetreding zorgaanbieders) is op 1 januari 2022 in werking getreden. Daarmee is grotendeels de WTZi (Wet toelating zorginstellingen) vervallen.

In dit kennisseminar vatten wij de hoofdlijnen van de Wtza samen, zoals de regels inzake vergunningplicht, meldplicht, toezicht en jaarverantwoording.

Wij gaan ook in op de actualiteiten. Wat zijn de ervaringen tot nu toe? Wat zijn de knelpunten? En is er al relevante jurisprudentie?

Ook staan wij uitvoerig stil bij de jaarverantwoording, nu daar nog steeds veel over te doen is.

Datum en aanmelden

Het kennisseminar is kosteloos en vindt plaats op 11 oktober 2022 vanaf 16.00 uur. Sprekers zijn Céline Peersman en Nina Amini Abyaneh. Deelname is kosteloos.

Wij organiseren dit kennisseminar gelijktijdig digitaal én in onze seminarruimte achter ons kantoor aan de Driebergseweg 16C, 3708 JB Zeist. In het aanmeldformulier kunt u aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat: digitale aanwezigheid of fysieke aanwezigheid in Zeist. Afhankelijk van de aanmeldingen en de opgegeven voorkeuren kunnen wij besluiten het kennisseminar geheel online te verzorgen.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.

Kennisseminar 11 oktober 2022 - Wtza – ervaringen en stand van zaken
Wilt u fysiek of digitaal aanwezig zijn bij dit kennisseminar?
Bent u werkzaam bij een zorgorganisatie? *
Akkoord *

Als u zich aanmeldt voor het kennisseminar dan meldt u zich ook automatisch aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden over aankomende kennisseminars en interessant nieuws in de zorg.

Deel dit verhaal:

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan contact met ons op via:

030-2332218
post@eldermans-geerts.nl

Belangrijk zorgnieuws ontvangen?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief met juridisch nieuws over de zorg.
Aanmelden
  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief