Seminar: Overnames in de zorg

14 maart 2017

Een overname en/of verkoop van een onderneming is voor de meeste mensen geen dagelijkse koek. Zeker niet in de zorg waar individuele zorgaanbieders hun apotheek/huisartsenpraktijk/ tandartsenpraktijk e.d. vaak maar één keer in hun leven zullen verkopen. Maar denk ook aan het afstoten van een bepaalde activiteit binnen een ziekenhuis of zorginstelling. Er vinden onderhandelingen plaats en er worden overeenkomsten opgesteld. Daarbij maakt het natuurlijk uit of u optreedt als koper of als verkoper. Er zijn vuistregels waardoor het proces soepeler verloopt. U wordt op 14 maart 2017 van 16:00 uur tot 18:00 uur  voorgelicht over deze vuistregels en de belangrijkste juridische en fiscale aandachtspunten.

Vragen die centraal zullen staan tijdens deze bijeenkomst zijn: Op welke wijze kunt u een onderneming kopen of verkopen? Hoe voorkomt de verkoper langdurige aansprakelijkheid voor zijn oude onderneming? Hoe voorkomt de koper dat hij een ‘kat in de zak’ koopt? Wat is fiscaal mogelijk en wenselijk? In dit kennisseminar zullen wij u stap voor stap meenemen door de fasen van een overnametraject.

Datum

14 maart 2017 – 16.00 tot 18.00 uur

Locatie

‘The Lodge’

Eldermans|Geerts Advocaten
Driebergseweg 16c
3708 JB Zeist
030-2332218

Zorgseminar gemist?

Helaas heeft dit seminar al plaatsgevonden. Niet getreurd, Eldermans|Geerts organiseert het hele jaar door zorgseminars. Bekijk hier het overzicht met alle aankomende zorgseminars.

Deel dit verhaal:

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan contact met ons op via:

030-2332218
post@eldermans-geerts.nl

Belangrijk zorgnieuws ontvangen?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief met juridisch nieuws over de zorg.
Aanmelden
  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief