Zorgseminar special arbeidsrecht: actualiteiten

11 juli 2019

In het arbeidsrecht zijn veel ontwikkelingen te signaleren, waaronder uiteraard de invoering van de WAB per 1 januari 2020 en de maatregelen die het kabinet wil nemen om de kosten die een werkgever maakt bij zieke werknemers, te beperken en ondersteuning te bieden bij de re-integratie. Ook zijn er ontwikkelingen op het vlak van de zzp-er, zoals de opvolger van de wet DBA die in stappen zal worden ingevoerd.

Ook willen we nog specifieke onderwerpen behandelen die lastig zijn in de praktijk, zoals welke regels gelden er als een werknemer niet goed functioneert en er een traject moet worden ingezet. Daarbij bespreken we belangrijke jurisprudentie op dit vlak, waaronder een heldere uitspraak van de Hoge Raad van 14 juni 2019.

Deelnemers werden tijdens het kennisseminar op 26 mei 2020 op een interactieve manier op de hoogte gesteld van al deze ontwikkelingen.

Datum en aanmelden

Het seminar vond plaats op 26 mei 2020 van 16.00 uur tot 18.00 uur in The Lodge, het bijgebouw bij ons kantoor aan de Driebergseweg 16C (3708JB) te Zeist.

Zorgseminars gemist?

Helaas heeft dit zorgseminar al plaatsgevonden. Bekijk hier het overzicht met alle aankomende zorgseminars.

Deel dit verhaal:

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan contact met ons op via:

030-2332218
post@eldermans-geerts.nl

Belangrijk zorgnieuws ontvangen?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief met juridisch nieuws over de zorg.
Aanmelden
  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief