Zorgseminar special arbeidsrecht: actualiteiten

11 juli 2019

In het arbeidsrecht zijn veel ontwikkelingen te signaleren, waaronder uiteraard de invoering van de WAB per 1 januari 2020 en de maatregelen die het kabinet wil nemen om de kosten die een werkgever maakt bij zieke werknemers, te beperken en ondersteuning te bieden bij de re-integratie. Ook zijn er ontwikkelingen op het vlak van de zzp-er, zoals de opvolger van de wet DBA die in stappen zal worden ingevoerd.

Ook willen we nog specifieke onderwerpen behandelen die lastig zijn in de praktijk, zoals welke regels gelden er als een werknemer niet goed functioneert en er een traject moet worden ingezet. Daarbij bespreken we belangrijke jurisprudentie op dit vlak, waaronder een heldere uitspraak van de Hoge Raad van 14 juni 2019.

Wij zullen u tijdens ons kennisseminar van 26 mei 2020 op een interactieve manier op de hoogte stellen van al deze ontwikkelingen waarbij ook de input van deelnemers u kan helpen om weer goed op de hoogte te zijn van al deze ontwikkelingen. U bent van harte welkom om aan dit seminar deel te nemen.

Datum en aanmelden

Het seminar vindt plaats op 26 mei 2020 van 16.00 uur tot 18.00 uur in The Lodge, het bijgebouw bij ons kantoor aan de Driebergseweg 16C (3708JB) te Zeist. Sprekers zijn Erwin Zondervan en Lex Geerts. Deelname is kosteloos*, maar de plaatsen zijn beperkt.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.

Zorgseminar 26 mei 2020 - Special arbeidsrecht: actualiteiten
Bent u zorgverlener? *
Akkoord *

Als u zich aanmeldt voor het zorgseminar dan meldt u zich ook automatisch aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden over aankomende seminars en interessant nieuws in de zorg.

*Onze kennisseminars zijn populair en het aantal inschrijvingen overtreft vaak de beschikbare plaatsen. In dat geval werken wij met een wachtlijst. Heeft u zich ingeschreven, maar bent u toch verhinderd, laat u ons dat dan drie dagen van te voren weten, dan kunnen wij iemand van de wachtlijst plaatsen. Degene die zich aangemeld heeft, maar zonder tijdige afmelding niet komt, sturen wij een factuur van € 40,- welke wij doneren aan Hospice Heuvelrug in Zeist.

Deel dit verhaal:

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel?

Neem dan contact met ons op via:

030-2332218
post@eldermans-geerts.nl

Belangrijk zorgnieuws ontvangen?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief met juridisch nieuws over de zorg.
Aanmelden
  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief