Zorgseminar: Wet zorg en dwang en Wvggz

9 september 2019

De invoering van de Wet zorg en dwang (Wzd) en de Wet Verplichte ggz (Wvggz) komen steeds dichterbij. Op dit moment zijn zorginstellingen druk bezig met de analyse en implementatie van deze wetten.

  • Welke gevolgen hebben de nieuwe wetten op de reguliere zorgverlening?
  • Wie is binnen de nieuwe wet verantwoordelijk voor de zorgverlening?
  • Hoe organiseer ik de zorgverlening thuis bij de patiënt?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van vragen waar zorginstellingen op dit moment mee worstelen. De vele onzekerheden die de wet met zich brengt maakt de implementatie in de bedrijfsprocessen binnen de organisatie niet makkelijker.

Tijdens dit seminar op 8 oktober 2019 staan wij stil bij de meest recente ontwikkelingen uit de afgelopen periode en nemen wij u mee in wat er gaat veranderen met de invoering van beide wetten. De juridische aspecten worden vertaald naar de praktijk van alle dag en de wijze waarop de wetten het beste kunnen worden geïmplementeerd.

De specialisten van Eldermans|Geerts zullen ervoor zorgen dat u na dit seminar voldoende comfort heeft om de wetgeving juist binnen de organisatie te implementeren.

Datum en aanmelden

Het seminar vindt plaats op 8 oktober 2019 van 16.00 uur tot 18.00 uur in The Lodge, het bijgebouw bij ons kantoor aan de Driebergseweg 16C (3708JB) te Zeist. Sprekers zijn Stijn van Engelen en Carolien van den Ham.

Zorgseminar gemist?

Helaas heeft dit seminar al plaatsgevonden. Niet getreurd, Eldermans|Geerts organiseert het hele jaar door zorgseminars. Bekijk hier het overzicht met alle aankomende zorgseminars.

Deel dit verhaal:
  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief