Zorgseminar: Wet zorg en dwang en Wvggz

27 mei 2019

De invoering van de Wet zorg en dwang (Wzd) en de Wet Verplichte ggz (Wvggz) komen steeds dichterbij. Op dit moment zijn zorginstellingen druk bezig met de analyse en implementatie van deze wetten.

  • Welke gevolgen hebben de nieuwe wetten op de reguliere zorgverlening?
  • Wie is binnen de nieuwe wet verantwoordelijk voor de zorgverlening?
  • Hoe organiseer ik de zorgverlening thuis bij de patiënt?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van vragen waar zorginstellingen op dit moment mee worstelen. De vele onzekerheden die de wet met zich brengt maakt de implementatie in de bedrijfsprocessen binnen de organisatie niet makkelijker.

Tijdens dit seminar op 8 oktober 2019 staan wij stil bij de meest recente ontwikkelingen uit de afgelopen periode en nemen wij u mee in wat er gaat veranderen met de invoering van beide wetten. De juridische aspecten worden vertaald naar de praktijk van alle dag en de wijze waarop de wetten het beste kunnen worden geïmplementeerd.

De specialisten van Eldermans|Geerts zullen ervoor zorgen dat u na dit seminar voldoende comfort heeft om de wetgeving juist binnen de organisatie te implementeren.

Datum en aanmelden

Het seminar vindt plaats op 8 oktober 2019 van 16.00 uur tot 18.00 uur in The Lodge, het bijgebouw bij ons kantoor aan de Driebergseweg 16C (3708JB) te Zeist. Sprekers zijn Stijn van Engelen en Carolien van den Ham. Deelname is kosteloos*, maar de plaatsen zijn beperkt.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.

Zorgseminar 8 oktober 2019 - Wet zorg en dwang en Wvggz

Als u zich aanmeldt voor het zorgseminar dan meldt u zich ook automatisch aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden over aankomende seminars en interessant nieuws in de zorg.

*Onze kennisseminars zijn populair en het aantal inschrijvingen overtreft vaak de beschikbare plaatsen. In dat geval werken wij met een wachtlijst. Heeft u zich ingeschreven, maar bent u toch verhinderd, laat u ons dat dan drie dagen van te voren weten, dan kunnen wij iemand van de wachtlijst plaatsen. Degene die zich aangemeld heeft, maar zonder tijdige afmelding niet komt, sturen wij een factuur van € 40,- welke wij doneren aan Hospice Heuvelrug in Zeist.

Deel dit verhaal:
  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief