Seminar: Zorginkoopbeleid

15 maart 2019

Op basis van NZA regelgeving zijn zorgverzekeraars sinds 2016 verplicht om uiterlijk 1 april van elk jaar het zorginkoopbeleid voor het komende jaar of de komende jaren op de diverse gebieden van de zorg te publiceren.

Sinds de invoering van deze verplichting nemen verzekeraars dit steeds serieuzer. Waar in het verleden sprake was van wollige, redelijk abstract geformuleerde, beleidsuitgangspunten, worden deze steeds concreter. En dat beperkt ook de verzekeraars in de ruimte om daarna nog wijzigingen aan te brengen. Want volgens de regels van NZA moeten die tijdig worden aangekondigd en gemotiveerd.

Het zorginkoopbeleid van de verzekeraars geeft niet alleen concreet aan wat er staat te gebeuren per zorgsoort, maar geeft ook aan welke tendensen er spelen. Dus het is van groot belang hier om kennis van te nemen.

Wij analyseren jaarlijks het zorginkoopbeleid van de verzekeraars en maken daarvan een samenvatting voor de bij ons aangesloten zorgaanbieders en instellingen. Los daarvan is het goed om een overzicht te hebben van de ontwikkelingen in de diverse zorgsoorten. Om die reden geven we in ons seminar zorginkoopbeleid een kort overzicht van alle wijzigingen die uit het zorginkoopbeleid van de diverse verzekeraars zijn te destilleren. In twee uur tijd bent u op de hoogte van de hoofdlijnen.

Datum en aanmelden

Het seminar vindt plaats op 9 april 2019 van 16.00 uur tot 18.00 uur in The Lodge, het bijgebouw bij ons kantoor aan de Driebergseweg 16C (3708JB) te Zeist. Sprekers zijn Lex Geerts en Karik van Berloo. Dit seminar wordt altijd druk bezocht en vol = vol, dus tijdige aanmelding is van belang. Deelname is kosteloos.

Zorgseminar gemist?

Helaas heeft dit seminar al plaatsgevonden. Niet getreurd, Eldermans|Geerts organiseert het hele jaar door zorgseminars. Bekijk hier het overzicht met alle aankomende zorgseminars.

Deel dit verhaal:

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan contact met ons op via:

030-2332218
post@eldermans-geerts.nl

Belangrijk zorgnieuws ontvangen?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief met juridisch nieuws over de zorg.
Aanmelden
  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief