Wetvoorstel Integere Bedrijfsvoering Zorg

8 december 2022

Terwijl de discussie over de Wtza-jaarverantwoordingsplicht nog vers is heeft de regering alweer een nieuwe zorgwet aangekondigd: de Wet Integere Bedrijfsvoering Zorg en Jeugdhulpaanbieders (Wibz). Deze Wet introduceert nieuwe en soms vergaande regels op het gebied van winstuitkering, voorkoming van tegenstrijdig belangen en weigerings- en intrekkingsgronden voor de Wtza-vergunning.

In dit kennisseminar gaan wij in op de hoofdlijnen van de Wibz en wat het voor de praktijk kan gaan betekenen.

Datum en aanmelden

Het kennisseminar vindt digitaal via Zoom plaats op 14 februari 2023 vanaf 15.00 uur. Sprekers zijn Céline Peersman en Daniël Post. Deelname is kosteloos.

Zorgseminar gemist?

Helaas heeft dit kennisseminar al plaatsgevonden. Niet getreurd, Eldermans|Geerts organiseert het hele jaar door zorgseminars. Bekijk hier het overzicht met alle aankomende zorgseminars of meld u hier aan voor de nieuwsbrief om informatie te krijgen over aankomende seminars.

Deel dit verhaal:

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan contact met ons op via:

030-2332218
post@eldermans-geerts.nl

Belangrijk zorgnieuws ontvangen?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief met juridisch nieuws over de zorg.
Aanmelden
  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief