Zorgseminar: De beëindiging van de positie van de medisch specialist in de praktijk

22 mei 2020

Als over wordt gegaan tot het beëindigen van de positie van een medisch specialist, dan is die beëindiging altijd met waarborgen omkleed. Het is uiteraard van groot belang om kennis te hebben van de specifieke spelregels die in dat geval gelden.

Welke gronden bestaan er om de positie van de medisch specialist te beëindigen en wat zijn belangrijke voorwaarden en (financiële) regelingen die dan gelden? Hierover bestaat veel, vaak ingewikkelde, regelgeving voor de verschillende soorten medisch specialisten en mede afhankelijk van de juridische positie van de medisch specialist.

De specialisten van Eldermans|Geerts zullen op 8 juni 2021 ingaan op deze onderwerpen en met kennis, praktische ervaring en concrete voorbeelden, u aan de hand nemen in het oerwoud van ingewikkelde regelgeving waar u mee te maken krijgt, als organisatie of als de medisch specialist zélf.

Daarbij zal aandacht worden gegeven aan zowel de positie van de medisch specialist als werknemer en dus in loondienst (door Erwin Zondervan), als aan de medisch specialist in andere verbanden, zoals in maatschapsverband (door Claudia Zwetsloot).

Datum en aanmelden

Het seminar vindt plaats op 8 juni 2021 van 16.00 uur tot 18.00 uur in The Lodge, het bijgebouw bij ons kantoor aan de Driebergseweg 16C (3708JB) te Zeist. Deelname is kosteloos*, maar de plaatsen zijn beperkt. Sprekers zijn Erwin Zondervan en Claudia Zwetsloot.

Coronamaatregelen

Tijdens deze middag worden de coronamaatregelen in acht genomen. De zaal is zo ingericht dat 1,5 meter afstand wordt gehouden.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.

Aanmeldformulier

Zorgseminar 8 juni 2021 - De beëindiging van de positie van de medisch specialist in de praktijk
Bent u werkzaam bij een zorgorganisatie? *
Akkoord *

Als u zich aanmeldt voor het zorgseminar dan meldt u zich ook automatisch aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden over aankomende seminars en interessant nieuws in de zorg.

*Onze kennisseminars zijn populair en het aantal inschrijvingen overtreft vaak de beschikbare plaatsen. In dat geval werken wij met een wachtlijst. Heeft u zich ingeschreven, maar bent u toch verhinderd, laat u ons dat dan drie dagen van te voren weten, dan kunnen wij iemand van de wachtlijst plaatsen. Degene die zich aangemeld heeft, maar zonder tijdige afmelding niet komt, sturen wij een factuur van € 40,- welke wij doneren aan Hospice Heuvelrug in Zeist.

Deel dit verhaal:

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan contact met ons op via:

030-2332218
post@eldermans-geerts.nl

Belangrijk zorgnieuws ontvangen?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief met juridisch nieuws over de zorg.
Aanmelden
  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief