Zorgseminars 2019-2020

Eldermans|Geerts organiseert sinds 2015 elke tweede dinsdag van de maand van 16.00 tot 18.00 uur een zorgseminar. Daarnaast is er drie keer per jaar een actualiteitenspecial.

Deze bijeenkomsten staan in het teken van praktische voorlichting en zijn bedoeld voor zorgondernemers, zorgbestuurders en counsels. Er is voldoende ruimte voor het behandelen van vragen, uitwisseling van kennis, delen van ervaringen en netwerken. Sprekers zijn de kantoorgenoten vanuit hun specifieke deskundigheidsgebied en waar mogelijk externe ervaringsdeskundigen. De seminars zijn kosteloos, maar het aantal plaatsen is beperkt. Bij belangstelling is tijdige aanmelding raadzaam.

AGENDA:

DatumOnderwerpBestemd voor
10 september 2019Regionale samenwerking: waarom en hoe?1e lijns zorgaanbieders, zorggroepen, huisartsen, geboortezorg, brancheverenigingen
8 oktober 2019Wet zorg en dwang en WvggzZorginstellingen die bezig zijn met implementatie van deze zorgvormen
5 november 2019Klacht- en Tuchtrecht in de zorgZorgaanbieders, BIG-geregistreerde zorgverleners en klachtenfunctionarissen
12 en 22 november 2019Gecontracteerd of niet gecontracteerd werken in de zorgZorgaanbieders in de 1e en 2e lijn
26 november 2019Special wijkverpleging, actualiteitenOrganisaties in de wijkverpleging
10 december 2019Polisvoorwaarden in de praktijkZorgaanbieders in de 1e en 2e lijn
14 januari 2020Starten van een zorgondernemingZorgaanbieders in de 1e en 2e lijn
11 februari 2020Waardegedreven zorg en benchmarksGrotere organisaties in de wijkverpleging/GGZ en beroepsverenigingen
10 maart 2020Actualiteiten MSB’s: de disfunctionerende medisch specialistMSB’s, ziekenhuizen en ZBC’s
14 april 2020Zorginkoopbeleid zorgverzekeraarsGGZ, wijkverpleging, 1e lijns zorgaanbieders
12 mei 2020Sociaal domein: actualiteitenWmo zorgaanbieders, grotere instellingen
26 mei 2020Special arbeidsrecht: actualiteitenGeneral counsels, HR medewerkers en grotere instellingen
15 september 2020Special GGZ: omzetplafond en KPUVGGZ instellingen
10 november 2020Controles door toezichthouders (IGJ/NZa/AP/ACM) en verzekeraars/gemeentenZorgaanbieders in de 1e en 2e lijn

Locatie

De bijeenkomsten worden georganiseerd in “The Lodge” achter ons kantoor aan de Driebergseweg 16c in Zeist. Er is voldoende gelegenheid voor het parkeren op privéterrein. Daarnaast is het kantoor gelegen op loopafstand van station Driebergen-Zeist.

Aanmeldformulier

Aanmelden zorgseminars
Akkoord *

Als u zich aanmeld voor het zorgseminar meld u zich ook automatisch aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden over aankomende seminars en interessant nieuws in de zorg.

Onze kennisseminars zijn populair en het aantal inschrijvingen overtreft vaak de beschikbare plaatsen. Dan werken wij met een wachtlijst. Heeft u zich ingeschreven, maar bent u toch verhinderd, laat u dat ons dan tenminste drie dagen van te voren weten, dan kunnen we iemand van de wachtlijst plaatsen. Degene die zich aangemeld hebben, maar zonder tijdige afmelding niet komen, sturen wij een factuur van € 40,- welke wij overmaken aan het Hospice Heuvelrug in Zeist.

  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief