Eldermans | Geerts Advocaten

Juridisch specialist voor de zorg

Zorgseminar: Actualiteiten in de zorg

Zorgseminar: Actualiteiten in de zorg

Tijdens dit seminar bespreekt Lex Geerts actualiteiten in de zorg. In het bijzonder wordt ingegaan op recente ontwikkeling in de relatie met toezichthouders ACM, NZA en IGJ, relevante jurisprudentie en tendensen die na publicatie van het zorginkoopbeleid in contracten worden neergelegd.

Dit kennisseminar is zodanig opgezet dat deze voor elke zorgprofessional of beleidsmedewerker van zorgondernemingen nuttige informatie bevat.

Datum en aanmelden

Het seminar vindt plaats op 11 juni 2019 van 16.00 uur tot 18.00 uur in The Lodge, het bijgebouw bij ons kantoor aan de Driebergseweg 16C (3708JB) te Zeist. Spreker is Lex Geerts. Deelname is kosteloos, maar de plaatsen zijn beperkt.

Zorgseminar 11 juni 2019

Als u zich aanmeld voor het zorgseminar meld u zich ook automatisch aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden over aankomende seminars en interessant nieuws in de zorg.

  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief