Zorgseminar: Omgang met personeel in de zorg

Omgang met personeel in de zorg

Bent u ook benieuwd naar de actualiteiten op het gebied van arbeidsrecht in de zorg? Tijdens het seminar zullen de sprekers stilstaan bij privacy aspecten op de werkvloer. Mag u zomaar (verborgen) camera’s ophangen en de e-mailcorrespondentie van uw werknemers controleren? Hoe gaat u om met grensoverschrijdend handelen van een werknemer? Wat mag u wel en niet opnemen in het personeelsdossier, bijvoorbeeld als er sprake is van disfunctioneren? Ook zullen de sprekers u kort bijpraten over belangrijke ontwikkelingen, zoals het wetsvoorstel Wet arbeidsmarkt in balans (WAB).

Datum en aanmelden

Het seminar vindt plaats op 13 november 2018, van 16.00 uur tot 18.00 uur in The Lodge, het bijgebouw bij ons kantoor aan de Driebergseweg 16C (3708JB) te Zeist. Sprekers zijn Lisanne Brouwer en Erwin Zondervan. Deelname is kosteloos, maar de plaatsen zijn beperkt.

Zorgseminar 13 november 2018

Als u zich aanmeld voor het zorgseminar meld u zich ook automatisch aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden over aankomende seminars en interessant nieuws in de zorg.

  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief