Brancheorganisaties en beroepsverenigingen

Dankzij haar specifieke kennis van de markt werkt Eldermans|Geerts voor diverse brancheorganisaties. Spanningsveld daarbij is vaak wat een brancheorganisatie wel en niet mag delen met haar leden. Specifieke kennis van het mededingingsrecht is daarbij onontbeerlijk. Dat is voor ons dagelijkse kost.

Vaak denken brancheorganisaties – ten onrechte –  dat zij bijna niets mogen. In de praktijk blijkt vaak veel meer te kunnen en kan de brancheorganisatie de leden veel beter bedienen. Wie scherper aan de wind vaart legt meer meters af.

Een andere belangrijke rol die wij voor brancheorganisaties vervullen is de kennis van de zorgmarkt, ook buiten de betreffende branche. Net als de geschiedenis zich vaak herhaalt, zien wij ook geregeld ‘nieuwe’ ontwikkelingen die zich in een andere branche al hebben voortgedaan. Deze ontwikkelingen herkennen wij direct en door middel van proactieve signalering kan een brancheorganisatie daar veel beter op inspelen. Voor de brancheorganisatie erg nuttig, maar ook voor ons. Want op deze wijze kunnen wij het beste een bijdrage leveren aan een goede ontwikkeling van de zorgmarkt.

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.

Aanmelden Nieuwsbrief Remake