Tarieven

Eldermans|Geerts werkt zowel met vaste tarieven als uurtarieven. Indien u dat wenst factureren we maandelijks, zodat er zicht blijft op de kosten. Vaste prijsafspraken zijn ook mogelijk.

Onze tarieven zijn afhankelijk van de ervaring van de behandelend advocaat. Onze uurprijs varieert van €160,00 tot €300,00 per uur, te vermeerderen met 6,5% kantoorkosten en 21% BTW.

Btw-identificatienummer is: NL 8067.43.682.B.01

Oriënterende afspraak

Wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 030-233 2218 of stuur een e-mail naar: post@eldermans-geerts.nl. Aan een kennismakingsgesprek van maximaal een half uur zijn geen kosten verbonden.

Identificatieplicht

Wij zijn op grond van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) en de Verordening op de administratie en de financiële integriteit (Vafie) verplicht om cliënten en vertegenwoordigers van cliënten te identificeren. Identificatie kan als volgt plaatsvinden:

-bij rechtspersonen met behulp van een uittreksel uit het (online) Handelsregister bij de Kamer van Koophandel en een kopie van een geldig legitimatiebewijs (paspoort/rijbewijs/identiteitskaart) van de vertegenwoordiger van die rechtspersoon;
-bij natuurlijke personen met behulp van een kopie van een geldig legitimatiebewijs (paspoort/rijbewijs/identiteitskaart).

Wij verzoeken u vriendelijk bij aanvang van een zaak deze bescheiden aan de behandelend advocaat te overhandigen. Uiteraard gaan wij uiterst zorgvuldig met uw bescheiden om.

Contact

Wilt u weten wat Eldermans|Geerts voor u kan betekenen? Aarzel niet en neem contact op via post@eldermans-geerts.nl of vul het contactformulier in. U kunt ons ook bellen: 030-2332218

Maak een afspraak

  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief