Vrije beroepsbeoefenaren

Eldermans|Geerts heeft een lange historie wat betreft het optreden voor vrije beroepsbeoefenaren. Vrije beroepsbeoefenaren hebben met elkaar gemeen dat ze naast het leveren van zorg in meerdere of mindere mate ook ondernemer (moeten) zijn. Dat vereist dat zij zich bezig moeten houden met allerlei zaken waar zij niet voor opgeleid zijn en vaak ook weinig affiniteit mee hebben.

In de praktijk komt daar veel bij kijken, want de zorg is behoorlijk gereguleerd. Soms lijkt het wel dat het belangrijker is om goed te administreren dat zorg is geleverd dan goede zorg te leveren.

Waar een zorgaanbieder zich graag bezig houdt met de zorg voor de patiënt, houden de medewerkers van Eldermans|Geerts zich graag bezig met zorgvraagstukken. En omdat wij ons daar dagelijks mee bezig houden, zijn we daar ook goed in.

De dienstverlening van Eldermans|Geerts is divers en varieert van het opstellen van een maatschapovereenkomst tot het realiseren van een samenwerkingsverband om te kunnen voldoen aan de eisen van een aanbestedingsprocedure, van een eenvoudige controle tot een fraudeonderzoek, van het opstellen van een verweer tegen een besluit van de IGJ tot procederen over de aanpassing van een tariefbeschikking.

Daar komt bij dat de no-nonsense pragmatische aanpak van Eldermans|Geerts vaak goed past bij de behoefte van de vrije beroepsbeoefenaar.

 •  

  Tandprothetici

  Wij werken al jaren voor meer dan 180 tandprothetici én voor de ONT. Dat heeft geleid tot bijzondere kennis van tandprothetische zorg en alle dagelijkse praktijkproblemen. Denk aan kennis over contractering, Wlz, declareren en overnames.
 •  

  Dierenarts

  Een dierenarts kan tegen tal van juridische vraagstukken aanlopen bij zijn dagelijkse praktijkvoering. Denk bijvoorbeeld aan: juridische vormgeving van samenwerkingsconstructies, zowel onderling met andere disciplines dissociatiegeschillen personeelskwesties: …
 •  

  Apothekers

  Wij werken al jarenlang voor meer dan 700 openbare apotheken en kennen de markt als geen ander. Wij hebben bijzondere deskundigheid m.b.t. o.a. contractering, overnames als materiële controles.
 •  

  Logopedist

  Als zorgmakelaar zijn wij volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen en contracten van logopedisten en de daaruit voortvloeiende verplichtingen om hen daarin als geen andere bij te staan.
 •  

  Tandartsen

  Wij werken al jaren voor tandartspraktijken én zijn huisadvocaat van de ANT. Daardoor zijn wij goed ingevoerd in de tandheelkundige zorg. Wij helpen tandartsen bij o.a. controles, contractering, declareren en overnames.
 •  

  Fysiotherapeuten

  Als huisadvocaat van het KNGF kunnen wij als geen ander juridische ondersteuning bieden bij onderhandelingen, het opstellen van contracten, materiële controles, het opzetten van samenwerkingsvormen en geschillen.
 •  

  Huisarts

  Een huisarts wil zich zo min mogelijk bezig houden met juridische zaken. Eldermans|Geerts lost juridische problemen snel op en zorgt er voor dat een huisarts zich volledig kan blijven richten op de zorg voor de patiënt.
 •  

  GZ psychologen en psychotherapeuten

  Naast onze werkzaamheden voor Eldermans|Geerts zorgmakelaar BV binnen de GGZ-sector behandelen wij veelvuldig juridische vraagstukken voor GZ psychologen en psychotherapeuten tegen gemeenten en zorgverzekeraars.

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.

Aanmelden Nieuwsbrief Remake