Logopedist

De afgelopen jaren zijn er stormachtige ontwikkelingen binnen de logopedie geweest. De overgang van de 2e naar de 1e lijn, het wegvallen van de schoollogopedie, de groei van het aantal logopedisten en de gewijzigde houding van zorgverzekeraars inzake de beloningen maken efficiencyslagen en herschikking van de verhoudingen nodig. De tarieven die zorgverzekeraars voor de zorg geleverd door vrijgevestigde logopedisten betalen blijven achter en steeds minder logopedisten zijn bereid in een eigen praktijk te werken. De logopedisten die dat wel doen lopen tegen tal van juridische kwesties aan.

Eldermans|Geerts is bekend binnen de beroepsgroep van de logopedie. Naast de werkzaamheden voor Eldermans|Geerts Zorgmakelaar BV houden de advocaten en juristen van Eldermans|Geerts zich bezig met:

Onze advisering is erop gericht een snelle, pragmatische en vooral gewenste oplossing te bewerkstelligen. Daar kunt u ons aan houden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief