Focus op zorg

Eldermans|Geerts is een ambitieus advocatenkantoor met duidelijke focus op de zorg. Eldermans|Geerts heeft een eigen stijl, zonder air en zonder drempels. Gastvrij en persoonlijk. De lijnen zijn kort. De contacten zijn persoonlijk. De benadering is no-nonsense. Woorden worden omgezet in daden. En in tevreden klanten. Want daar doen wij het voor.

Meerwaarde

Wij steken veel tijd, geld en energie in onze medewerkers, een team van 18 professionals, waarvan 14 advocaten en juristen. Want wij geloven in de Value Profit Chain: waarde toevoegen aan medewerkers, die daardoor toegevoegde waarde leveren voor de klanten. Goede mensen zijn voor iedere organisatie de kritische succesfactoren. Daarbij hoort ook kennis delen. Zo organiseert Eldermans|Geerts maandelijks een gratis toegankelijk kennisseminar. Ook publiceren wij regelmatig onze visie in diverse bladen en online en proberen wij ook op die wijze een verandering in het zorglandschap teweeg te brengen.

Wat doen wij wel?

Voor u is het belangrijk om te weten voor welke soort zaken u bij ons terecht kunt. Wij hebben bijzondere expertise op het terrein van de gezondheidszorg en beschikken over uitgebreide deskundigheid en ervaring in dit vakgebied. Maar even belangrijk is het adviseren en begeleiden van ondernemers, non-profit-organisaties en overheidsinstanties. En verder staan wij particulieren bij op een aantal specifieke terreinen. Kijkt u op het onderwerp dat voor u van belang is. Daarnaast snappen wij goed dat zorgaanbieders zich bezig willen houden met het leveren van zorg en zoveel mogelijk ontzorgd willen worden. Daarom is onze dienstverlening ook zoveel mogelijk full service ingericht, zodat de zorgaanbieder zich bezig kan houden met datgene waar hij goed in is: het leveren van zorg. En dan kunnen wij doen waar wij goed in zijn: het oplossen van problemen. En zijn er zaken waar wij niet goed in zijn, dan weten wij wel wie daar wel goed in is en helpen wij u daarmee verder.

Wat doen wij niet?

Wat wij doen willen wij goed doen. Daarom zijn er ook zaken die wij niet in behandeling nemen, bijvoorbeeld strafzaken. Voor zaken waarvoor wij niet de deskundigheid in huis hebben beschikken wij over een nationaal en internationaal netwerk voor verwijzing naar een deskundige in wie wij vertrouwen hebben. Als u een probleem heeft waarmee wij u niet kunnen helpen, dan zorgen wij er voor dat u goed terecht komt.

Kwaliteit

Onze professionele aanpak is geborgd door het werken op basis van de verordeningen en richtlijnen van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Goed om te weten

Wij leggen de lat hoog in een inspirerende professionele omgeving die klanten tastbare voordelen biedt. Want wij realiseren ons heel goed wat er van ons verwacht wordt. Om die reden geloven wij in de “extra mile”, ongevraagd extra service verlenen. Bijvoorbeeld doordat wij ook na afloop van een zaak belangstelling houden voor de klant, maar ook door het organiseren van seminars voor gerichte groepen klanten. En als het echt nodig is zijn wij 24/7 bereikbaar.

Ook als het gaat om maatschappelijke ontwikkelingen willen wij actief zijn. Wij hebben MVO-beleid en dragen ook graag ons steentje bij aan maatschappelijke activiteiten in de regio waarin wij werken. Daar geloven wij in en staan wij voor.

Wij merken aan de reacties van klanten en onze medewerkers dat wij goed bezig zijn.

Wij werken vanuit een inspirerende omgeving in Zeist. Ons kantoorpand ligt op een steenworp van station Driebergen-Zeist en A-12 en is dus prima bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. Wij zijn trots op ons kantoor en de inrichting daarvan. Wij horen vaak van medewerkers en klanten dat zij het gevoel hebben thuis te komen. Er gaat niets boven een vertrouwde en stimulerende omgeving. Dat werkt prettig en daar kom je graag.

Als dat in al zijn eenvoud exact is wat u zoekt, aarzel dan niet en neem contact op. Bel 030-2332218, of mail post@eldermans-geerts.nl of gebruik ons contactformulier.

  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief