Focus op zorg

Eldermans|Geerts is een ambitieus advocatenkantoor met focus op de zorg en een eigen stijl, zonder air en zonder drempels. Gastvrij, toegankelijk en transparant. De lijnen zijn kort. De contacten zijn persoonlijk. De benadering is no-nonsense. Zo kunnen wij samen op zoek naar het beste resultaat en een tevreden cliënt. Want daar doen wij het voor.

Onze advocaten en juristen bieden praktische ondersteuning en pragmatische oplossingen met aandacht voor de business context en de menselijke maat.

Onze professionele aanpak is geborgd door de wijze waarop wij kennis verwerven en bijhouden op het hoogste niveau. Uiteraard werken wij conform alle verordeningen en richtlijnen van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Meerwaarde

Goede mensen zijn voor iedere organisatie kritische succesfactoren. Wij steken daarom veel energie in onze medewerkers, een team van 19 professionals waarvan 13 advocaten en juristen. Omdat wij waarde toevoegen aan onze medewerkers kunnen zij waarde leveren aan onze cliënten. Wij streven een cultuur na waarin iedereen zich op zijn gemak voelt en waar iedereen bij wil horen. Dat vertaalt zich in tevreden medewerkers die zich volledig kunnen focussen op dat waar zij goed in zijn: zorgorganisaties juridisch de beste bijstand bieden.

Kennis delen

Daarbij hoort ook kennis delen. Het is belangrijk om elkaar te ontmoeten, te inspireren en een transparante en toegankelijke cultuur te handhaven. Zo organiseert Eldermans|Geerts maandelijks gratis toegankelijk kennisseminars. Ook publiceren wij veelvuldig onze visie in vakbladen en online en proberen wij ook op die wijze een verandering in het zorglandschap teweeg te brengen. Ons doel is te ondernemen met een maatschappelijk belang.

Wat doen wij wel en niet?

Voor u is het belangrijk om te weten voor welke soort zaken u bij ons terecht kunt.

Wij hebben bijzondere expertise op het terrein van de gezondheidszorg en beschikken over uitgebreide deskundigheid en ervaring binnen de zorgsector. In dat verband bieden wij een full-service dienstverlening binnen een breed palet aan juridische onderwerpen, waarmee zorgaanbieders te maken hebben. Even belangrijk is het adviseren en begeleiden van zorgverleners, ondernemers, non-profitorganisaties, beroepsverenigingen en overheidsinstanties. Op onze specifieke expertisepagina’s vindt u informatie over het onderwerp dat voor u van belang is.

Wat wij doen, willen wij goed doen. Daarom zijn er ook zaken die wij niet in behandeling nemen, bijvoorbeeld strafzaken. Voor zaken waarvoor wij niet de deskundigheid in huis hebben, beschikken wij over een netwerk voor verwijzing naar een deskundige in wie wij vertrouwen hebben. Als u een probleem heeft waarmee wij u niet kunnen helpen, dan zorgen wij er voor dat u goed terecht komt.

Goed om te weten

Ook als het gaat om maatschappelijke ontwikkelingen zijn wij actief. Wij hebben een MVO-beleid en dragen ook graag ons steentje bij aan maatschappelijke activiteiten in de regio waarin wij werken. Daar geloven wij in en staan wij voor.

Wij merken aan de reacties van klanten en onze medewerkers dat wij goed bezig zijn. Het is fijn om te horen dat wij worden gezien als een frisse wind.

Wij werken vanuit een inspirerende omgeving in Zeist. Ons kantoorpand ligt op een steenworp van station Driebergen-Zeist en de A-12 en is dus prima bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. Wij zijn trots op ons kantoor en de inrichting daarvan. Wij horen vaak van medewerkers en klanten dat zij het gevoel hebben thuis te komen. Er gaat niets boven een vertrouwde en stimulerende omgeving. Dat werkt prettig en daar kom je graag.

Als dat in al zijn eenvoud exact is wat u zoekt, aarzel dan niet en neem contact op. Bel 030-2332218, of mail post@eldermans-geerts.nl of gebruik ons contactformulier.

  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief