Geboortezorg

Wij treden op voor zorgaanbieders in de eerstelijns geboortezorg, kraamzorg, echocentra, VSV’s en integrale zorgpartijen, waarvan ziekenhuizen deel uitmaken.

Om de kwaliteit van zorgverlening te verbeteren werken geboortezorgaanbieders steeds meer samen. Daar komt veel bij kijken. Onder andere de oprichting van integrale geboortezorgorganisaties, waarin diverse zorgaanbieders binnen een regio samenwerken. Wij kunnen partijen daarbij helpen, zowel juridisch als strategisch. Daarbij is kennis omtrent de richtlijnen van de ACM belangrijk.  Inmiddels begeleiden wij meerdere regionale samenwerkingsinitiatieven in diverse stadia van ontwikkeling. Onze ervaring daarmee geeft ons een goed beeld van wat wel en niet werkt. Die ervaring is mede bepalend voor het succes van een samenwerkingsinitiatief.

Bent u geïnteresseerd in hoe we u van dienst kunnen zijn of wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.

  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief