Bedrijvenambassadeur bij Oxfam Novib

Eldermans|Geerts is bedrijvenambassadeur bij het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk van Oxfam Novib. Als bedrijvenambassadeur ondersteunen wij financieel ondernemers in arme landen via microfinanciering met het opbouwen van hun bedrijf.

Een zelfstandig bestaan opbouwen en armoede verslaan, dat is de kracht van ondernemen. In veel ontwikkelingslanden zijn banken echter geen betrouwbare of toegankelijke kredietverstrekkers. Dit initiatief biedt een oplossing.

Hoe werkt microfinanciering?

Beginnende ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen een klein startkapitaal in de vorm van een lening, soms al vanaf 50 euro. Daarnaast wordt voorzien in een training boekhouden en vakkennis om zo het bedrijf tot bloei te brengen. Als deze bedrijven groeien, zorgt dat voor meer werkgelegenheid en een positieve sociale impact op de gemeenschap. Zo helpen wij mee aan kansen voor andere ondernemers en dragen wij bij aan de Sustainable Development Goals. Wij vinden het waardevol om samen met Oxfam Novib ondernemers in ontwikkelingslanden een kickstart te geven en dé kans te werken aan een betere toekomst.

Wilt u ook een nuttig en oprecht doel steunen?
Ga dan vandaag nog naar: https://www.oxfamnovib.nl/bedrijven

  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief