Factsheet samenwerking en mededinging in de zorg

samenwerking-en-mededinging-in-de-zorg
De huidige ontwikkelingen in de zorg, zoals de tendens naar integrale bekostiging en de toenemende regiefunctie van zorgverzekeraars maken dat samenwerken tegenwoordig bijna onvermijdelijk wordt. En daar waar wordt samengewerkt liggen de mededingingsregels op de loer. Vanzelfsprekend is het van belang om deze regels goed in acht te nemen bij het bepalen waar de grenzen van samenwerken liggen.

Regels omtrent mededinging bieden ruimte voor samenwerking

Maar deze regels zijn niet altijd bekend of duidelijk, met soms als gevolg dat de wens om gezamenlijk met andere ondernemers op te trekken tot een halt wordt geroepen, nog voordat deze feitelijk van de grond komt. En dat is jammer, vooral omdat  de regels ook ruimte bieden om elkaar op te zoeken en van elkaar te leren. Wat daarbij allemaal is toegestaan en waar de grenzen liggen hebben wij voor u op een rijtje gezet in een factsheet.

Factsheet samenwerking en mededinging in de zorg aanvragen

Wilt u de factsheet ontvangen, vul dan onderstaand formulier in en dan sturen wij u deze factsheet per e-mail toe. Of via post@eldermans-geerts.nl met vermelding van uw naam, e-mail adres en organisatie.

    Door het invullen van dit formulier ga ik ermee akkoord dat Eldermans Geerts contact met mij op mag nemen en meld ik mij tevens aan voor de nieuwsbrief.

    • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
      Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
    • Inschrijven nieuwsbrief