De Zorgacademy

Eldermans|Geerts is initiatiefnemer van De Zorgacademy waar opleidingen en masterclasses worden georganiseerd voor juristen en niet-juristen om de kennis en kwaliteit van besluitvorming in de zorg naar een hoger niveau te tillen.

De zorg in Nederland is complex georganiseerd. Er zijn weinig partijen die een totaaloverzicht hebben en die dwarsverbanden kunnen duiden en daar ook wat mee doen. De domeinen WMO, ZVW en Wlz kennen grijze gebieden, waar de uitvoering van regelgeving niet altijd even duidelijk is. Dan kunnen complicaties ontstaan.

Zorgprofessionals en instellingen hebben behoefte aan praktische tools om goede besluiten te kunnen nemen. Daarin wil Eldermans|Geerts met De Zorgacademy voorzien door praktische opleidingen en masterclasses te organiseren.

Opleiding

Naast de masterclasses is er de opleiding ‘Recht in de zorg in vijf dagen‘. Deze opleiding is ook geschikt voor juristen en niet-juristen die dagelijks met de zorg te maken hebben, zoals zorgondernemers, adviseurs en financieel experts. In vijf dagen krijgt u een totaaloverzicht van alle relevante wet- en regelgeving in de zorg en de toepassing daarvan.

E-learnings

Sinds december 2020 is het ook mogelijk om verschillende e-learnings te volgen. Zo kunt u zich verdiepen in verschillende onderwerpen die relevant zijn binnen uw vakgebied en dat allemaal onafhankelijk van tijd en plaats.

Docenten

De kwaliteit van de opleiding en masterclasses worden voor een groot deel bepaald door de kwaliteit van de docent. Daarom werkt De Zorgacademy uitsluitend met docenten die dagelijks bezig zijn met juridische vraagstukken in de zorg. Wij vinden het belangrijk dat de kennis die u ontvangt ook gelijk toe kunt passen in de dagelijkse praktijk.

Inhouse ook mogelijk

Wilt u liever deze masterclass op eigen locatie organiseren voor uw medewerkers? Klik hier.

Wilt u meer weten? Bezoek dan DeZorgacademy.nl

  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief