Voor werkgevers

De ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht volgen elkaar in snel tempo op. Voor een werkgever zijn deze veranderingen binnen de arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving niet altijd bij te houden of voelen onlogisch aan. Zoals bijvoorbeeld de verplichting om bij een werknemer met een overeenkomst voor bepaalde tijd, waarvan u de arbeidsovereenkomst wil verlengen en dat mondeling met de werknemer hebt gecommuniceerd, dit ook schriftelijk te doen. Doet u dit niet en besluit de werknemer zelf na ommekomst van de looptijd van het contract voor bepaalde tijd elders te gaan werken, moet u nog een maand salaris extra betalen ook, omdat u niet schriftelijk heeft aangezegd. Wij begrijpen goed dat dit voor een werkgever (dat zijn wij zelf ook) niet goed te begrijpen is.

Onze advocaten beantwoorden graag al uw vragen over het arbeidsrecht. Daarnaast kunnen wij u onder anderen bijstaan ter zake van:

 • het opstellen en/of beoordelen van arbeidscontracten, personeelsreglement etc.;
 • het opstellen en/of beoordelen van een concurrentiebeding of relatiebeding;
 • procedures bij de kantonrechter of het UWV;
 • het opstellen en/of beoordelen van een beëindigings- of vaststellingsovereenkomst;
 • het treffen van een minnelijke regeling;
 • arbeidsongeschiktheidsproblemen;
 • vraagstukken in het kader van overgang van onderneming, reorganisaties, CAO-perikelen en medezeggenschapskwesties.

Meer weten?

Onze advocaten en juristen zijn gespecialiseerd en aangesloten bij landelijke specialisatieverenigingen zoals de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Wij beschikken over de kennis en ervaring die u nodig heeft. Daarnaast publiceren wij regelmatig artikelen met betrekking tot het arbeidsrecht. Moet u als werkgever bijvoorbeeld een contract met een werknemer beëindigen of verlengen? Dan hebben wij daarvoor een duidelijk plan van aanpak inclusief voorbeeldbrieven.

Is uw vraag nog niet beantwoord of heeft u advies nodig? Dan kunt u voor meer informatie telefonisch of via de e-mail contact met ons opnemen. U kunt ook gebruik maken van ons
contactformulier
.

 • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
  Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
 • Inschrijven nieuwsbrief