Voor werknemers / medisch specialisten

Eldermans|Geerts is door jarenlange ervaring en expertise specialist in arbeidsrecht. De ervaring leert dat wanneer u een conflict heeft met uw werkgever dit een grote impact heeft. Uw werk is immers een belangrijk onderdeel van uw leven. Onze advocaten zoeken met u naar een pragmatische en duurzame oplossing. Een conflict met uw werkgever hoeft niet te leiden tot een gerechtelijke procedure. Wij zullen u bijstaan in onderhandelingen met uw werkgever over een eventuele regeling. En wanneer het echt niet anders kan zullen wij u uiteraard bijstaan in een gerechtelijke procedure.

Heeft u een conflict met uw werkgever, dreigt ontslag op persoonlijke gronden of wegens bedrijfseconomische omstandigheden of wilt u weten of u de arbeidsovereenkomst van uw nieuwe werkgever wel moet tekenen, dan kunnen wij u hierin adviseren en bijstaan. Daarnaast kunnen wij u adviseren omtrent uw eventuele recht op een WW-uitkering. Voorts kunnen wij u adviseren omtrent een voorgelegd of in uw arbeidsovereenkomst opgenomen concurrentiebeding of relatiebeding en eventuele andere secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook beschikken wij over kennis en ervaring met betrekking tot arbeidsongeschiktheid, CAO-vraagstukken, medezeggenschapsperikelen en kwesties in geval van overgang van onderneming.

Medisch specialisten

We hebben een bijzondere deskundigheid daar waar het gaat om het beëindigen van een dienstverband of andere rechtsbetrekking in de zorg. Zeker daar waar het gaat om het beëindigen van een arbeidsovereenkomst met het ziekenhuis/MSB, zijn de belangen groot en is het met het oog op de mogelijkheid in de toekomst elders aan de slag te kunnen, ook van groot belang dat dit tussen partijen onderling zo goed mogelijk wordt opgelost. Wij zijn als geen ander op de hoogte van wat hierbij komt kijken. Overigens geldt dit ook indien er geen sprake is van een arbeidsrelatie, maar van het beëindigen van een toelatingsovereenkomst of het uittreden uit een maatschap.

Contact

Onze advocaten zijn specialisten en lid van landelijke specialisatieverenigingen. Wij hebben de kwaliteit, kennis en ervaring die u nodig heeft om u te helpen uw arbeidsrechtelijke kwestie op te lossen. Meer weten? Neem dan per e-mail of telefonisch contact op. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

Toevoeging

Wij werken niet op basis van een toevoeging. Of u voor een toevoeging in aanmerking komt kunt u nagaan op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief