Medisch specialistische zorg

De medisch specialistische zorg heeft te maken met veel regelgeving en stakeholders, zoals MSB’s, vakgroepen, ziekenhuisbestuur, zorgverzekeraars en Nza. Van de sector wordt veel verwacht als het gaat om innovatie en samenwerking. Dat stelt zorgaanbieders en bestuurders voor uitdagingen. Kennis van de regelgeving is een randvoorwaarde om hier goed op in te kunnen spelen. Maar ook is het van belang om discussies over zaken als tarieven, winstverdeling, disfunctioneren of verstoorde verhoudingen snel tot een goed einde te brengen met respect voor alle betrokkenen.

Wat doen wij?

Eldermans|Geerts heeft ervaring met de problemen waar medisch specialisten tegenaan lopen. Zo adviseren en begeleiden wij als het gaat om:

Aanpak

Bij advisering geven wij aan wat wel en niet kan en wat volgens ons de beste oplossing is. Bij discussies of geschillen geven wij de voorkeur aan een pragmatische aanpak, gericht op oplossingen, waardoor alle betrokkenen verder kunnen.

Bent u geïnteresseerd in hoe wij u van dienst kunnen zijn of wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen via 030 2332218 of het contactformulier.

  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief