Zorgseminars

Zorgseminars voor zorgaanbieders

Eldermans|Geerts organiseert elke tweede dinsdag van de maand van 16.00 tot 18.00 uur zorgseminars, waarbij een of meer advocaten vanuit hun deskundigheidsgebied de actualiteit bespreken. De bijeenkomsten staan in het teken van praktische voorlichting en het bijspijkeren van kennis en zijn bedoeld voor zorgondernemers en zorgbestuurders uit het hele land. Daarbij zal ook ruimte bestaan voor het stellen van vragen, uitwisseling van kennis, delen van ervaringen en netwerken. Waar mogelijk zullen ook ervaringsdeskundigen als spreker worden uitgenodigd.

AGENDA:

DatumOnderwerpSprekers
19 september 2018Verschillen tussen gecontracteerd en ongecontracteerd werken in de wijkverplegingKarik van Berloo en Daniël Post
9 oktober 2018Materiële controles en AVGDaniël Post  en Kitty ten Bras
13 november 2018Omgang met personeel in de zorgLisanne Brouwer en Erwin Zondervan
11 december 2018Polisvoorwaarden in de praktijkCéline Peersman en Stijn van Engelen
12 februari 2019Waardegerichte zorginkoopRalph Tak en Stijn van Engelen
12 maart 2019Samenwerken in de zorgClaudia Zwetsloot, Elize Breugem en Ralph Tak
9 april 2019ZorginkoopbeleidLex Geerts en Karik van Berloo
14 mei 2019Bezoeken van toezichthouders in de zorg (IGJ, NZa, ACM)Ralph Tak, Daniël Post en Externe spreker
11 juni 2019Actualiteiten in de zorgLex Geerts

Belangstellenden kunnen zich opgeven voor één of meer bijeenkomsten. De bijeenkomsten worden georganiseerd in “The Lodge” achter ons kantoor aan de Driebergseweg 16c in Zeist. Er is voldoende gelegenheid voor het parkeren op privéterrein. Daarnaast is het kantoor gelegen op loopafstand van station Driebergen-Zeist. Er is per bijeenkomst ruimte voor 35 gasten en vol = vol.

Aanmeldformulier

Aanmelden zorgseminars

Als u zich aanmeld voor het zorgseminar meld u zich ook automatisch aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden over aankomende seminars en interessant nieuws in de zorg.

  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief