Zorgseminars en webinars voor zorgaanbieders

Eldermans|Geerts organiseert sinds 2015 elke tweede dinsdag van de maand van 16:00 tot 18:00 uur een zorgseminar in combinatie met een online webinar, waardoor deelnemers fysiek en online aanwezig kunnen zijn.
Deze (online) bijeenkomsten staan in het teken van praktische voorlichting en zijn bedoeld voor zorgondernemers, zorgbestuurders en counsels. Er is voldoende ruimte voor het behandelen van vragen, uitwisseling van kennis, delen van ervaringen en netwerken. Sprekers zijn de kantoorgenoten vanuit hun specifieke deskundigheidsgebied en waar mogelijk externe ervaringsdeskundigen.
De (online) bijeenkomsten zijn kosteloos. Bij belangstelling is tijdige aanmelding raadzaam.

Agenda

 Sprekers

Beoordelingen

5/5

 Locatie

De zorgseminars worden georganiseerd in “The Lodge” achter ons kantoor aan de Driebergseweg 16c in Zeist. Er is voldoende gelegenheid voor het parkeren op privéterrein. Daarnaast is het kantoor gelegen op loopafstand van station Driebergen-Zeist.

Aanmelden

Aanmelden kennisseminars
Bent u werkzaam bij een zorgorganisatie?
Als u zich aanmeld voor het zorgseminar/webinar meld u zich ook automatisch aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden over aankomende seminars en interessant nieuws in de zorg.

   Bekijk ook

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.

Aanmelden Nieuwsbrief Remake