Zorgseminars en webinars voor zorgaanbieders

Eldermans|Geerts organiseert sinds 2015 elke tweede dinsdag van de maand van 16:00 tot 18:00 uur een zorgseminar of webinar. Daarnaast is er drie keer per jaar een actualiteitenspecial.
Deze (online) bijeenkomsten staan in het teken van praktische voorlichting en zijn bedoeld voor zorgondernemers, zorgbestuurders en counsels. Er is voldoende ruimte voor het behandelen van vragen, uitwisseling van kennis, delen van ervaringen en netwerken. Sprekers zijn de kantoorgenoten vanuit hun specifieke deskundigheidsgebied en waar mogelijk externe ervaringsdeskundigen.
De zorgseminars zijn kosteloos, maar het aantal plaatsen is beperkt. Bij belangstelling is tijdige aanmelding raadzaam.

Agenda

 Sprekers

Beoordelingen

5/5

 Locatie

De zorgseminars worden georganiseerd in “The Lodge” achter ons kantoor aan de Driebergseweg 16c in Zeist. Er is voldoende gelegenheid voor het parkeren op privéterrein. Daarnaast is het kantoor gelegen op loopafstand van station Driebergen-Zeist.

Aanmelden

  Aanmelden voor één of meerdere zorgseminars en/of webinars? Gebruik onderstaand formulier waar u de seminars aan kunt vinken en direct kunt registreren.

  Zorgseminars/Webinars

  19 januari 2021 – Steunmaatregelen COVID-19 door zorgfinanciers en rijksoverheid en de nasleep
  9 februari 2021 – Toekomst van de Wet BIG: naar de B van Bekwaam
  9 maart 2021 – Privacy in een digitale wereld + zorg op afstand
  13 april 2021 – Zorginkoopbeleid
  11 mei 2021 – Wtza / AWtza
  8 juni 2021 – De beëindiging van de positie van de medisch specialist in de praktijk

  Bent u werkzaam bij een zorgorganisatie?
  Ja
  Nee

  Als u zich aanmeld voor het zorgseminar/webinar meld u zich ook automatisch aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden over aankomende seminars en interessant nieuws in de zorg.

  Onze kennisseminars zijn populair en het aantal inschrijvingen overtreft vaak de beschikbare plaatsen. Dan werken wij met een wachtlijst. Heeft u zich ingeschreven, maar bent u toch verhinderd, laat u dat ons dan tenminste drie dagen van te voren weten, dan kunnen we iemand van de wachtlijst plaatsen. Degene die zich aangemeld hebben, maar zonder tijdige afmelding niet komen, sturen wij een factuur van € 40,- welke wij overmaken aan het Hospice Heuvelrug in Zeist.

     Bekijk ook

  Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

  Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.

  Aanmelden Nieuwsbrief Remake