Onze cliënten: zorgverleners, instellingen en branche- en beroepsverenigingen

Een instelling, zorgverlener of branche- of beroepsvereniging krijgt vroeg of laat te maken met juridische problemen. Of het nu gaat om overeenkomsten met zorgverzekeraars, controles, het realiseren van een samenwerkingsverband of discussie met toezichthouders zoals de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ), de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) of de Autoriteit Consument en Markt (ACM), in al deze gevallen is deskundige juridische bijstand onontbeerlijk. Eldermans|Geerts heeft zich volledig gespecialiseerd in het behartigen van de belangen van instellingen, zorgverleners en branche- en beroepsverenigingen:

 •  

  Apothekers

  Wij werken al jarenlang voor meer dan 700 openbare apotheken en kennen de markt als geen ander. Wij hebben bijzondere deskundigheid m.b.t. o.a. contractering, overnames als materiële controles.
 •  

  Dierenarts

  Een dierenarts kan tegen tal van juridische vraagstukken aanlopen bij zijn dagelijkse praktijkvoering. Denk bijvoorbeeld aan: juridische vormgeving van samenwerkingsconstructies, zowel onderling met andere disciplines …
 •  

  Eerstelijns diagnostische centra / laboratoria

  Oorsprong eerstelijns diagnostische centra (EDC's). Veel eerstelijns diagnostische centra zijn voortgekomen uit huisartsenlaboratoria. Deze laboratoria hebben zich in de loop der tijd ontwikkeld tot hoogtechnologische centra met …
 •  

  Fysiotherapeuten

  Als huisadvocaat van het KNGF kunnen wij als geen ander juridische ondersteuning bieden bij onderhandelingen, het opstellen van contracten, materiële controles, het opzetten van samenwerkingsvormen en geschillen.
 •  

  Geboortezorg

  Wij treden op voor zorgaanbieders in de eerstelijns geboortezorg, kraamzorg, echocentra, VSV’s en integrale zorgpartijen, waarvan ziekenhuizen deel uitmaken.
 •  

  GGZ

  In Nederland kennen we een groot aantal GGZ instellingen. Iedere zorginstelling levert daarbij zijn eigen specifieke zorg. Vanuit deze specialistische zorg vormen zich dus ook complexe juridische vraagstukken.
 •  

  GZ psychologen en psychotherapeuten

  Naast onze werkzaamheden voor Eldermans|Geerts zorgmakelaar BV binnen de GGZ-sector behandelen wij veelvuldig juridische vraagstukken voor GZ psychologen en psychotherapeuten tegen gemeenten en zorgverzekeraars.
 •  

  Huisarts

  Een huisarts wil zich zo min mogelijk bezig houden met juridische zaken. Eldermans|Geerts lost juridische problemen snel op en zorgt er voor dat een huisarts zich volledig kan blijven richten op de zorg voor de patiënt.
 •  

  Huisartsen Zorggroep

  Binnen de eerstelijn zijn zorggroepen niet meer weg te denken. Zeker nu de nadruk meer en meer komt te liggen op het regionaal organiseren van de zorg. Zorggroepen richten zich nu nog voornamelijk op de samenwerking tussen …

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.

Aanmelden Nieuwsbrief Remake