Vacature advocaat-medewerker

Over ons

Eldermans | Geerts is een advocatenkantoor dat zorgprofessionals en zorginstellingen van juridisch advies voorziet. Daardoor is Eldermans | Geerts een uniek advocatenkantoor in Nederland. Wij zijn op zoek naar talentvolle advocaten die het leuk vinden om werkzaam te zijn in het dynamische zorglandschap met alles wat daar bij komt kijken.

Functieprofiel

Heb jij een goede civielrechtelijke basis en affiniteit met de zorgsector? Dan is deze functie mogelijk iets voor jou. Als medewerker sta je kleine en grote zorgorganisaties bij in de dynamische zorgbranche. Wij adviseren zorgorganisaties en beroeps- en brancheverenigingen in de zorg over juridische onderwerpen die voor hen van belang zijn en staan deze organisaties ook bij in juridische discussies en procedures.

Als medewerker op ons kantoor is een brede interesse in de zorg belangrijk, evenals de capaciteit om je relevante nieuwe wet- en regelgeving en rechtspraak snel eigen te maken. Het juridische speelveld in de zorg verandert immers elke dag!

Wat bieden wij?

 • een dynamische en uitdagende niet-hiërarchische werkomgeving in een goed bereikbaar kantoor vlakbij snelweg en NS-station;
 • samenwerking binnen een hecht team van bevlogen collega’s in een informele sfeer;
 • een boven marktconforme honorering;
 • een interne opleiding in de zorgwet- en regelgeving via ons opleidingsinstituut DeZorgacademy
 • een goede work-life balance;
 • een budget voor persoonlijke ontwikkeling;
 • inspirerende en ontspannende activiteiten met kantoor en kantoorgenoten;
 • leuke collega’s, interessante juridische casussen en leuke cliënten.

Hoe werken wij?

Wij kennen geen hiërarchische structuur. Wij geloven in samenwerken. Wij geloven verder dat goed in je vel zitten een randvoorwaarde is om goed werk te leveren. Daarbij is voor ons van belang dat je zoveel als mogelijk die werkzaamheden oppakt waar jouw interesse en capaciteiten liggen. Bovendien krijg je een vrij besteedbaar budget voor persoonlijke groei.

Naast wekelijks teamoverleg wordt dit vorm gegeven doordat bij elke zaak tenminste twee personen weten wat er speelt en daarover kunnen sparren.

Procedure

Als je solliciteert kijken we naar je cv, cijferlijst, scriptie, eventuele stageverklaringen en motivatie. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst een kop koffie te komen drinken om even kennis te maken. Een goede klik op persoonlijk vlak is immers minstens zo belangrijk als goede juridische vaardigheden.

Na een gesprek volgt bij wederzijdse belangstelling een tweede gesprek. De procedure duurt doorgaans een paar weken, zodat je snel weet waar je aan toe bent.

Belangstelling?

Stuur dan je sollicitatie met CV aan Daniel Post via e-mailadres: dpost@eldermans-geerts.nl.

Als je eerst wat meer over ons wilt horen en vrijblijvend of discreet een kop koffie wilt komen drinken, kan dat natuurlijk ook. Bel dan naar Karik van Berloo (06 53943565) of Daniël Post (06 23657742).

Wij kijken ernaar uit je te leren kennen!

 • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
  Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
 • Inschrijven nieuwsbrief