Werken bij Eldermans|Geerts

Eldermans|Geerts breidt uit en zoekt daarom regelmatig nieuw talent

Als je solliciteert als advocaat-stagiaire of advocaat-medewerker bij Eldermans|Geerts kijken we naar je cv, cijferlijst (VWO, Bachelor en Master), scriptie, eventuele stageverklaringen en motivatie.

Een selectieprocedure bestaat na een cv-selectie uit een gesprek en bij wederzijdse belangstelling een tweede gesprek. Als het over en weer klikt volgt een assessment, waarbij wij vooral het analytisch vermogen laten toetsen. De procedure duurt een aantal weken, dus je weet snel waar je aan toe bent. Na een succesvol assessment gaan wij in gesprek over de voorwaarden, die overigens boven marktconform zijn.

Wij hebben geen specifiek profiel in gedachten. Wij zoeken wel scherpe enthousiaste jonge mensen die nieuwsgierig zijn en veel willen leren. Daar worden wij ook blij van.

Ben je (bijna) afgestudeerd en wil je kijken of de advocatuur wat voor je is – of weet je dat al – solliciteer dan bij ons. Wil je eerst vrijblijvend kennismaken, dan is dat geen probleem. Dan maken we een afspraak om eens koffie te drinken en bespreken we daarna of een tweede gesprek wordt ingepland.

>  Advocaat
>  Gevorderd advocaat stagiair(e)
>  Advocaat stagiair(e)

Wat bieden wij?

 • samenwerking binnen een hecht team van bevlogen collega’s in een informele sfeer;
 • een boven marktconforme honorering en gebruikelijke faciliteiten;
 • een budget voor persoonlijke ontwikkeling;
 • inspirerende en ontspannende activiteiten met kantoor en kantoorgenoten;
 • superleuke collega’s, interessante juridische casussen en leuke cliënten.

Daarnaast zorgen wij er – ook in coronatijd – voor dat je collega’s zo snel mogelijk goed leert kennen.

Wie zijn wij?

kantoor-eldermans-geertsEldermans|Geerts bestaat uit een tiental bevlogen advocaten die houden van werken op hoog niveau in een informele sfeer. Ons kantoor is een toonaangevend en landelijk opererend advocatenkantoor met duidelijke focus en visie. Wij bieden zorgorganisaties – klein en groot –  een breed dienstenpakket van civiel recht tot bestuursrecht.

Wij houden ons bezig met adviseren en procederen in een dynamische en afwisselende praktijk. Never a dull moment. Daarnaast treden wij vaak op in de relatie tussen zorgaanbieders en financiers, zoals zorgverzekeraars, zorgkantoren en gemeenten. Verder hebben wij een eigen opleidingsinstituut: DeZorgacademy.

Hoe werken wij?

Wij kennen geen hiërarchische structuur. Wij geloven in samenwerken. Wij geloven verder dat goed in je vel zitten een randvoorwaarde is om goed werk te leveren. Daarbij is voor ons van belang dat je zoveel als mogelijk die werkzaamheden oppakt waar jouw interesse en capaciteiten liggen. Bovendien krijg je een vrij besteedbaar budget voor persoonlijke groei. Want het leven is meer dan alleen maar werken.

Wij realiseren ons dat er veel te leren valt en dat ondersteuning daarvoor nodig is. Naast wekelijks teamoverleg wordt dit vorm gegeven doordat in elk dossier tenminste twee personen weten wat er speelt en daarover kunnen sparren. En het spreekt voor zich dat jonge advocaten intensief worden begeleid.

Wij stimuleren dat zo snel mogelijk eigen cliënten worden bediend, waarbij je zelf het contact hebt met je eigen cliënten.  Eigen initiatief wordt niet alleen zeer gewaardeerd, maar ook aangemoedigd.

Welke competenties vinden wij belangrijk?

 • een goed stel hersens (minimaal VWO en WO-rechten);
 • goede taalvaardigheid;
 • een pro-actieve en leergierige houding;
 • klantgerichtheid;
 • teamspeler;
 • de wil om je zowel juridisch als persoonlijk te blijven ontwikkelen;
 • plezier in het zelf schakelen met klanten en het onderhouden van de klantrelatie;
 • maatschappelijke betrokkenheid.

Welke functies hebben wij momenteel?

Advocaat medewerker

Je hebt 3-5 jaar ervaring als advocaat en wil wat anders. Je bepaalt na onze interne opleiding waar je belangstelling naar uitgaat en dan zetten we samen met jou een carrièrepad uit. Daarbij staat werkplezier centraal, naast professionele en persoonlijke ontwikkeling.  Wij streven naar langdurige samenwerking en er zijn voldoende kansen binnen ons kantoor.

Voorwaarde wat ons betreft is een brede belangstelling. Want de vraagstukken waar wij dagelijks mee te maken krijgen hebben vaak raakvlakken met meerdere juridische terreinen, waar je snel op moet leren schakelen.


Gevorderd advocaat stagiair(e)

Je hebt de beroepsopleiding afgerond -of zo goed als afgerond- en al wat werkervaring. Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging en meer werkvreugde. Je bepaalt na onze interne opleiding waar je belangstelling naar uitgaat en dan zetten we samen met jou een carrièrepad uit. Daarbij staat werkplezier centraal, naast professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daar zijn zowel jij, als kantoor bij gebaat. Wij streven naar langdurige samenwerking en er zijn voldoende kansen binnen ons kantoor.

Voorwaarde wat ons betreft is een brede belangstelling. Want de vraagstukken waar wij dagelijks mee te maken krijgen hebben vaak raakvlakken met meerdere juridische terreinen, waar je snel op moet leren schakelen.

advocaat-stagiair-eldermans-geerts

Advocaat stagiair(e)

Ben je net of bijna afgestudeerd en streef je een carrière in de advocatuur na? Kom dan eens praten. Kernbegrippen zijn: ontwikkeling, persoonlijke groei, mooie work life balance en lol.

Maar je moet wel wat in je mars hebben en openstaan voor een intellectuele uitdaging. Wij nemen de advocatenstage heel serieus en steken veel tijd in begeleiding, maar wij verwachten ook veel van onze stagiaires.

De eerste jaren werk je in nauwe samenwerking met je patroon en andere ervaren collega’s en houd je je onder meer bezig met:

 • jurisprudentie- en literatuuronderzoek in zaken;
 • opstellen van brieven en processtukken, liefst zo snel mogelijk in eigen zaken;
 • publicaties, omdat wij veel kennis delen en dat belangrijk vinden;
 • besprekingen bijwonen, eerst onder begeleiding en zodra dat kan zelfstandig.

Het tweede jaar van de stage zal nog meer zelfstandig kunnen worden gewerkt en het derde jaar werk je zoveel mogelijk zelfstandig in je eigen zaken.

De eerste twee jaren zal een breed scala aan rechtsgebieden en juridische vraagstukken aan de orde komen. Op zeker moment wordt wel duidelijk waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt en gaan we kijken of we dat verder kunnen ontwikkelen.


Secretaresse

Wij zoeken voor ons secretariaat een secretaresse. Hier vindt u meer informatie.


Belangstelling?

Stuur dan je sollicitatie met CV aan Daniel Post via het e-mailadres: dpost@eldermans-geerts.nl.

Als je eerst wat meer over ons wilt horen en vrijblijvend of discreet een kop koffie wilt komen drinken, kan dat natuurlijk ook. Bel dan naar Karik van Berloo (06 53943565) of Daniël Post (06 23657742).

Wij kijken ernaar uit je te leren kennen!

 • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
  Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
 • Inschrijven nieuwsbrief