Eldermans|Geerts zoekt talent

Openstaande vacatures:

Over ons

kantoor-eldermans-geerts

Eldermans Geerts is een groeiend advocatenkantoor met veel mogelijkheden. Onze proactieve aanpak slaat aan bij onze klanten, waardoor onze organisatie groeit. Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle juristen die advocaat zijn of willen worden en het leuk vinden om werkzaam te zijn in het dynamische zorglandschap met alles wat daar bij komt kijken.

Op dit moment zijn wij actief op zoek naar een advocaat-medewerker.

Procedure

Als je solliciteert kijken we naar je cv, cijferlijst (minimaal VWO, Bachelor en Master met civiel effect), scriptie, eventuele stageverklaringen en motivatie. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst een kop koffie te komen drinken.

Na een gesprek volgt bij wederzijdse belangstelling een tweede gesprek. De procedure duurt doorgaans een paar weken, zodat je snel weet waar je aan toe bent. Wij geloven er in dat mensen het beste presteren als zij goed in hun vel zitten. Thuiswerken en/of parttime werken is geen probleem, bijna iedereen werkt een dag in de week thuis. Wij vinden het wel belangrijk dat je ook voldoende op kantoor aanwezig bent. Dat is belangrijk voor de teamspirit en goede sfeer op kantoor. Om dezelfde reden vinden het we het ook belangrijk om gezamenlijk te lunchen. Dat is niet alleen gezellig, maar ook nuttig. Wie wil kan na afloop van de lunch lekker een rondje lopen in ons bos.

Het salaris dat wij betalen is boven marktconform, evenals de arbeidsvoorwaarden. Nagenoeg iedereen heeft een eigen kamer of deelt een kamer met één collega.

Wij hebben geen specifiek profiel in gedachten. Wij zoeken wel scherpe enthousiaste jonge mensen die nieuwsgierig zijn en veel willen leren.

Ben je al advocaat of (bijna) afgestudeerd en wil je kennismaken met ons, neem dan contact op met ons.

Wat bieden wij?

  • samenwerking binnen een hecht team van bevlogen collega’s in een informele sfeer;
  • een boven marktconforme honorering en gebruikelijke faciliteiten;
  • een budget voor persoonlijke ontwikkeling;
  • inspirerende en ontspannende activiteiten met kantoor en kantoorgenoten;
  • superleuke collega’s, interessante juridische casussen en leuke cliënten.

Daarnaast zorgen wij er – ook in coronatijd – voor dat je collega’s zo snel mogelijk goed leert kennen.

Hoe werken wij?

Wij kennen geen hiërarchische structuur. Wij geloven in samenwerken. Wij geloven verder dat goed in je vel zitten een randvoorwaarde is om goed werk te leveren. Daarbij is voor ons van belang dat je zoveel als mogelijk die werkzaamheden oppakt waar jouw interesse en capaciteiten liggen. Bovendien krijg je een vrij besteedbaar budget voor persoonlijke groei. Want het leven is meer dan alleen maar werken.

Wij realiseren ons dat er veel te leren valt en dat ondersteuning daarvoor nodig is. Naast wekelijks teamoverleg wordt dit vorm gegeven doordat in elk dossier tenminste twee personen weten wat er speelt en daarover kunnen sparren. En het spreekt voor zich dat jonge advocaten intensief worden begeleid.

Wij stimuleren dat zo snel mogelijk eigen cliënten worden bediend, waarbij je zelf het contact hebt met je eigen cliënten.  Eigen initiatief wordt niet alleen zeer gewaardeerd, maar ook aangemoedigd.

advocaat-stagiair-eldermans-geerts

Belangstelling?

Stuur dan je sollicitatie met CV aan Daniel Post via het e-mailadres: dpost@eldermans-geerts.nl.

Als je eerst wat meer over ons wilt horen en vrijblijvend of discreet een kop koffie wilt komen drinken, kan dat natuurlijk ook. Bel dan naar Karik van Berloo (06 53943565) of Daniël Post (06 23657742).

Wij kijken ernaar uit je te leren kennen!

  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief