Werken bij Eldermans|Geerts

Ons kantoor bestaat sinds 1986. Is dat belangrijk? Ja en nee. Ja, omdat wij in de loop der jaren een goed geoliede organisatie tot stand hebben gebracht. Een organisatie met veel know how die wij met liefde overbrengen op nieuw talent. En nee, omdat een lange historie geen reden is om op je lauweren te rusten. Wij willen vernieuwen. Telkens weer. Zo hebben wij de afgelopen periode nieuw terrein ontgonnen door op te gaan treden als zorgmakelaar voor grote groepen zorgaanbieders.

Groei

En daar blijft het niet bij. Eldermans|Geerts wil de komende jaren doorgroeien naar maximaal 15 advocaten. Groei is geen doel op zich, maar past in ons streven om nog meer te specialiseren en flexibeler in te spelen op ontwikkelingen in de markt en binnen onze eigen organisatie.

Eldermans|Geerts staat voor ambitie, plezier en prestatie. Onze organisatie is open. We zijn wars van politieke spelletjes, onderlinge competitie of grote ego’s. Werken bij E|G betekent hard werken voor een hoge kwaliteit, maar ook ruimte voor een leven naast het werk. Want je gaat het liefst fluitend naar je werk.

De omgang tussen de mensen binnen Eldermans|Geerts is informeel en persoonlijk. Onze cliënten komen vaak uit het midden- en kleinbedrijf en de zorgsector. Wij zijn betrokken bij onze cliënten en doen er alles aan om hen de best mogelijke juridische kennis en expertise te leveren.

Soort zoekt soort

Dat is ook onze ervaring. Het is interessant om te zien hoe onze aanpak van zaken en de wens van onze klanten op elkaar aansluiten. Wij zoeken altijd snelle en efficiënte oplossingen en vermijden bij voorkeur procedures. Maar als een procedure nodig is door een onwillige tegenpartij, dan gaan we tot het gaatje. Als verhoudingen verstoord zijn, dan zoeken wij mogelijkheden om deze te herstellen. Want uiteindelijk kom je elkaar altijd weer een keer tegen.

Leergierig

Wij zoeken mensen die leergierig zijn en open staan voor persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld via niet-juridische cursussen of trainingen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je ontdekt wat je echt wilt en kunt. Vanuit de filosofie dat persoonlijke groei je een betere advocaat maakt. En dat is weer goed voor de klant.

Als organisatie voelen wij ons verbonden met de maatschappij om ons heen. En ook daarin moet je investeren. Wij vormen tenslotte een kleine gemeenschap van mensen die streven naar een goed leven en dat willen delen met hun omgeving. Die het daarom belangrijk vinden dat onze medewerkers zich net zo verbonden voelen met het kantoor en de omgeving.

  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief