Seminar: aanbesteden in de zorg

12 juni 2018

Er is veel te doen geweest over het aanbesteden in de zorg. Is dit nu wel of niet verplicht? Kan een gemeente er ook voor kiezen om een bepaalde dienst te subsidiëren? Zelfs op landelijk niveau is inmiddels veel aandacht besteed aan deze vragen. Wanneer eenmaal de keuze is gemaakt voor een aanbestedingsprocedure volgt vaak een intensief inschrijvingstraject waarin u bedacht dient te zijn op de eisen die gemeenten stellen en de regels die daarvoor gelden. Als zorgaanbieder is het daarbij van belang scherp te krijgen waar precies de behoefte ligt van de inkopende gemeente.

In het seminar van 12 juni 2018 wordt op een begrijpelijk en toegankelijke manier inzicht gegeven in de belangrijkste aandachtspunten en regels die voor u als zorgaanbieder gelden bij aanbestedingen in het sociale domein. Aan bod komen in ieder geval:

  • een uitleg over de aanbestedingsplicht;
  • de verschillende soorten aanbestedingsprocedures die gemeenten bij het inkopen in het sociale domein (kunnen) volgen;
  • de belangrijkste aandachtspunten die bij de inschrijf- en gunningsfase gelden;
  • de grenzen die op grond van het mededingingsrecht gelden bij het samenwerken bij aanbestedingen; en
  • de nodige tips en tricks.

Het bovenstaande wordt toegelicht aan de hand van recente ontwikkelingen en de laatste stand van zaken in de jurisprudentie ten aanzien van aanbestedingen in het sociale domein. Deze seminar is handig voor alle zorgaanbieders die te maken hebben met inkoopprocedures bij gemeenten en die hun actuele kennis over het aanbestedingsrecht op peil willen houden. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld u snel aan via onderstaand formulier.

Inloop vanaf 15.45 uur. Duur seminar 16.00 – 18.00 uur.

Locatie

‘The Lodge’

Eldermans|Geerts Advocaten
Driebergseweg 16c
3708 JB Zeist
030-2332218

Zorgseminar gemist?

Helaas heeft dit seminar al plaatsgevonden. Niet getreurd, Eldermans|Geerts organiseert het hele jaar door zorgseminars. Bekijk hier het overzicht met alle aankomende zorgseminars.

Deel dit verhaal:

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan contact met ons op via:

030-2332218
post@eldermans-geerts.nl

Belangrijk zorgnieuws ontvangen?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief met juridisch nieuws over de zorg.
Aanmelden
  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief