Seminar: Eerste hulp bij de AVG en de FG

27 februari 2018

Nog 5 maanden tot u moet voldoen aan de nieuwe privacywetgeving! Bent u er al klaar voor? Veel regels blijven hetzelfde, maar er komt ook een aantal zware verplichtingen bij. Zo moet u als zorgaanbieder een verwerkingsregister bijhouden, DPIA’s doen en mogelijk een Functionaris Gegevensbescherming (FG) benoemen. Hoe gaat u dat vormgeven als (kleine) zorgaanbieder? Ofwel wat moet er gebeuren en wat moet u implementeren?

De FG kan een belangrijke rol spelen bij de implementatie van de AVG. Zeker gelet op de moeilijkheidsgraad van de nieuwe verplichtingen. De FG houdt onder andere toezicht op de juiste verwerking van persoonsgegevens. Daarnaast fungeert de FG als contactpersoon richting de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Tijdens de kennisseminars op 13 en 20 februari 2018 zullen wij u handvatten geven voor de implementatie van de AVG binnen uw organisatie en nader ingaan op de privacyregelingen en in het bijzonder op de nieuwe verplichtingen vanuit de AVG en de functie van de FG. Daarnaast is er natuurlijk gelegenheid voor vragen en discussie.

Het aantal plaatsen is beperkt.

Wegens grote belangstelling hebben we besloten nog een aantal aanvullende seminars te organiseren. Voor meer informatie daarover wijzen wij u naar de daarvoor bestemde pagina op onze website waar u zich voor deze aanvullende seminars kunt aanmelden. 

 

Locatie

‘The Lodge’

Eldermans|Geerts Advocaten
Driebergseweg 16c
3708 JB Zeist
030-2332218

Zorgseminar gemist?

Helaas heeft dit seminar al plaatsgevonden. Niet getreurd, Eldermans|Geerts organiseert het hele jaar door zorgseminars. Bekijk hier het overzicht met alle aankomende zorgseminars.

Deel dit verhaal:
  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief