Kennisseminar: Wtza (Wet toetreding zorgaanbieders)

18 februari 2023

Verplichtingen

De Wtza (Wet toetreding zorgaanbieders) is op 1 januari 2022 in werking getreden. Sommige verplichtingen golden al, maar voor de meeste zorgaanbieders geldt dat zij eind dit jaar (2023) aan de (meeste) verplichtingen moeten voldoen.

Tijdens dit online kennisseminar gaan wij in hoofdlijnen in op de verplichtingen op grond van de Wtza, zoals de regels inzake de meldplicht, vergunningplicht, intern toezicht en de financiële verplichtingen. Over dit laatste is (nog steeds) veel te doen.

Zie ook onze Wtza-pagina over de verplichtingen en onze artikelen hierover.

Actualiteiten

Wij gaan ook in op de actualiteiten. Wat zijn de ervaringen tot nu toe? Wat zijn de knelpunten? En is er al relevante jurisprudentie?

Datum en aanmelden

Het kennisseminar is kosteloos en vindt online plaats op 12 september 2023 om 15:00 uur.  Sprekers zijn Vivian Slotboom en Nina Amini Abyaneh.

Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden. 

Als u zich aanmeldt voor het kennisseminar dan meldt u zich ook automatisch aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden over aankomende kennisseminars en interessant nieuws in de zorg.

Deel dit verhaal:

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan contact met ons op via:

030-2332218
post@eldermans-geerts.nl

Belangrijk zorgnieuws ontvangen?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief met juridisch nieuws over de zorg.
Aanmelden
  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief