Seminar: Omgang met personeel in de zorg

28 oktober 2018

Bent u ook benieuwd naar de actualiteiten op het gebied van arbeidsrecht in de zorg? Tijdens het seminar zullen de sprekers stilstaan bij privacy aspecten op de werkvloer. Mag u zomaar (verborgen) camera’s ophangen en de e-mailcorrespondentie van uw werknemers controleren? Hoe gaat u om met grensoverschrijdend handelen van een werknemer? Wat mag u wel en niet opnemen in het personeelsdossier, bijvoorbeeld als er sprake is van disfunctioneren? Ook zullen de sprekers u kort bijpraten over belangrijke ontwikkelingen, zoals het wetsvoorstel Wet arbeidsmarkt in balans (WAB).

Datum en aanmelden

Het seminar vindt plaats op 13 november 2018, van 16.00 uur tot 18.00 uur in The Lodge, het bijgebouw bij ons kantoor aan de Driebergseweg 16C (3708JB) te Zeist.

Zorgseminar gemist?

Helaas heeft dit seminar al plaatsgevonden. Niet getreurd, Eldermans|Geerts organiseert het hele jaar door zorgseminars. Bekijk hier het overzicht met alle aankomende zorgseminars.

Deel dit verhaal:

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan contact met ons op via:

030-2332218
post@eldermans-geerts.nl

Belangrijk zorgnieuws ontvangen?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief met juridisch nieuws over de zorg.
Aanmelden
  • Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
    Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op juridisch gebied? Via onze nieuwsbrief krijgt u automatisch de laatste nieuwtjes via de e-mail toegestuurd.
  • Inschrijven nieuwsbrief