Over ons

Focus

Eldermans|Geerts is een ambitieus advocatenkantoor met duidelijke focus op de zorg. Eldermans|Geerts heeft een eigen stijl, zonder air en zonder drempels. Gastvrij en persoonlijk. De lijnen zijn kort. De contacten zijn persoonlijk. De benadering is no-nonsense. Woorden worden omgezet in daden. En in tevreden klanten. Want daar doen wij het voor.

Meerwaarde

Wij steken veel tijd, geld en energie in onze medewerkers, een team van 13 professionals, waarvan 7 advocaten. Want wij geloven in de Value Profit Chain: waarde toevoegen aan medewerkers, die daardoor toegevoegde waarde leveren voor de klanten. Goede mensen zijn voor iedere organisatie de kritische succesfactoren.

Goed om te weten

Wij leggen de lat hoog in een inspirerende professionele omgeving die klanten tastbare voordelen biedt. Want wij realiseren ons heel goed wat er van ons verwacht wordt. Om die reden geloven wij in de “extra mile”, ongevraagd extra service verlenen. Bijvoorbeeld doordat wij ook na afloop van een zaak belangstelling houden voor de klant, maar ook door het organiseren van seminars voor gerichte groepen klanten. En als het echt nodig is zijn wij 24/7 bereikbaar.

Ook als het gaat om maatschappelijke ontwikkelingen willen wij actief zijn. Wij hebben MVO-beleid en dragen ook graag ons steentje bij aan maatschappelijke activiteiten in de regio waarin wij werken. Daar geloven wij in en staan wij voor.

Wij merken aan de reacties van klanten en onze medewerkers dat wij goed bezig zijn.

Wij werken vanuit een inspirerende omgeving in Zeist. Ons kantoorpand ligt op een steenworp van station Driebergen-Zeist en A-12 en is dus prima bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. Wij zijn trots op ons kantoor en de inrichting daarvan. Wij horen vaak van medewerkers en klanten dat zij het gevoel hebben thuis te komen. Er gaat niets boven een vertrouwde en stimulerende omgeving. Dat werkt prettig en daar kom je graag.

Als dat in al zijn eenvoud exact is wat u zoekt, aarzel dan niet en neem contact op. Bel 030-2332218, of mail post@eldermans-geerts.nl of gebruik ons contactformulier.